Денят е загадъчен и мистичен, всичко сторено днес има ефекта на бумеранг

  • 25 декември 2023 07:04

  • 6218
  • 0
Денят е загадъчен и мистичен, всичко сторено днес има ефекта на бумеранг
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в Близнаци до 17:16ч на 26 декември

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората лесно изпадат под всякакви външни влияния, прекалено са податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Нараства желанието за общуване,  повишава се социалната активност, дружелюбност. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Склонност към вътрешна изменчивост. Опитайте се да постигнете хармония и баланс вътре в себе си.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 15:18ч

13 лунен ден е  загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. В него постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия. В 13-ия лунен ден енергийният поток образува пръстен, свързващ началото и края, подобно на начина, по който змията поглъща опашката си. Енергията на този лунен ден въплъщава цикличния характер на събитията, свързвайки причина и следствие, началото и края. Като цяло към всичко трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозност. Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети. Този лунен ден е предназначен да се работи над грешките и да се поправят. Всичко, което ще бъде направено в 13-ия лунен ден, има далечни последици и ефект на бумеранг, когато и доброто, и злото се върнат.

Различни ситуации от живота могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Не се изненадвайте, ако изведнъж, без очевидна причина някой бивш/а се появи на хоризонта.

Днес могат да се повторят някои стари ситуации от миналото

Ако във вашето обкръжение има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред. Добре е също да се въздържате от нови запознанства и контакти.

Следва 14 лунен ден от 15:18ч на 25 декември до 16:07ч на 26 декември

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Това е най-мощният енергиен ден на месеца.  Счита се за щастлив ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Съдбата ще ви покровителства. Избягвайте да прекарвате този специален ден в безделие и пасивност. Не губете времето в дреболии и празни приказки.

В този ден са възможни внезапни промени в настроението, тъй като психиката претърпява значителни натоварвания. Не трябва да оставяте обаче лоши чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Хубаво би било енергийно да почистите къщата и пространството си. Благоприятно е за изчистване на духовни и физически шлаки.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Денят е подходящ за комуникация на всички нива: с приятели, близки, роднини, колеги, партньори.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6218 0

Свързани новини

Водещи новини