Ден, в който могат да настъпят промени и непредвидени събития

  • 19 декември 2023 05:57

  • 9408
  • 0
Ден, в който могат да настъпят промени и непредвидени събития
© pixabay

Луната е в знак Риби до 00:48ч на 20 декември

Когато Луната се намира в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се намали употребата на течности, също на алкохол. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 12:33ч

Внимавайте с думите си, защото в седми лунен ден всяка дума, която кажете, може да се сбъдне. Ако не искате да си създавате неприятности, контролирайте даже мислите си. Създайте положителна атмосфера около себе си и се предпазвайте от негативност. 

Това време се отличава с повишеното желание на човек да комуникира, да бъде изслушан и разбран. Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Лошите думи и действия имат разрушителна енергия. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас. Казвайте хубави и мили думи на вашите близки и на околните. Избягвайте спорове и други негативни действия.

Добър ден за всяко начинание. Можете да проявите малко физическа активност, но не претоварвайте тялото. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.  Белите дробове, гърлото, гласовите връзки сега са най-уязвимото място, но всички заболявания, получени в този ден, бързо ще ви напуснат. 

Можете да си направите хубав подарък - да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали, нещо, което ще ви донесе удовлетворение. 

Следва 8 лунен ден от 12:33ч на 19 декември до 12:54ч на 20 декември

8 лунен ден съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. 

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите си проекти. Ден за трансформация, алхимия и преображение. В този ден могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да отреагирвате. Не трябва да им оставяте време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова те трябва да проявят малко повече активност. 

Нежелателно е да сте гневни и нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония.

Там където има много хора може да възникне емоционално напрежение.  Пълното уединение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания. Тук едва ли ще срещнете провокации. 

Заболявания започнали в този ден може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Може да се проведе гладуване, да се направи изчистване на стомаха и червата. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. 

Не се препоръчва нито секс, нито подстригване в 8 лунен ден. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9408 0

Свързани новини

Водещи новини