В този ден вие ставате създатели на вашата реалност

  • 02 декември 2023 06:03

  • 3077
  • 0
В този ден вие ставате създатели на вашата реалност
© Pixabay

Луната е намаляваща фаза, в знак Лъв до 05:51ч на 4 декември

В календара на лунните пари намаляващата Луна в Лъв символизира сандъка, който съдържа цялото ви богатство. Не го отваряйте отново – в този ден е по-добре да се "изкушавате над златото", отколкото да го похарчите.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите. Остеопатичният масаж на гърба ще подобри благосъстоянието ви!

Особено неподходящо за подстригване - Косата е вашето богатство, източник на харизма и сексуална енергия. Намаляващата Луна в Лъв възприема всеки отрязан косъм като необратима загуба на енергия, щастие и благополучие. Особено за мъжете лунният календар за подстригване не препоръчва раздяла с косата им, достатъчно е да си припомним легендата "Самсон и Далила".

Педикюрът ще има блестящи дългосрочни резултати.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 21:29ч

Енергията на 19-ия лунен ден е фина, но силна, като паяжина, и участва в процесите на сътворението, където всички живи същества са свързани с една нишка. Под тази Луна всичко е естествено, няма случайности и съвпадения. В този ден вие ставате създатели на вашата реалност.

Ден на нашите заблуди и грешки. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях. Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения.

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност.

Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За любовта и връзките 19-ият лунен ден е неблагоприятен и труден. Ако искате да отидете на среща, изберете друг ден. Срещата може да прерасне в кавга, ако се появи неочаквано чувство на негодувание. Може дори да не осъзнавате, че думите ви силно са повлияли на партньора ви. Ако имате проблем, не се опитвайте сега да го решите, особено чрез емоционални изявления, проявата на емоции може само да влоши ситуацията. Интимните отношения също е добре да прескочите сега.

Следва 20 лунен ден от 21:29ч на 2 декември до 22:33ч на 3 декември

Седмичен хороскоп от 27 ноември до 3 декември

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3077 0

Свързани новини

Водещи новини