Сексуална съвместимост по партньорски хороскоп

  • 18 октомври 2023 10:30

  • 4603
  • 0
Сексуална съвместимост по партньорски хороскоп
© Freepik
Слушай новината Слушай новината

Сексуалната съвместимост е една от предпоставките за създаване на силно и здраво семейство, ключът към щастливия брак. Можете да определите колко сте подходящи един за друг в леглото с помощта на синастричен хороскоп или сравнение на индивидуални натални карти на партньорите, които отчитат под какъв зодиакален знак сте родени и как са били разположени Марс и Венера и други планети по време на раждането.

В наталната карта разположението на Марс и Венера, които символизират мъжкото и женското начало показват сексуалната съвместимост. Именно тези две планети определят колко добре ще ви бъде заедно. Ако знакът на неговият Марс и вашата Венера са в знаците на една и съща стихия (вода, огън, въздух или земя), това означава, че в леглото определено ще сте на една вълна.

И все пак, ако тези планети попадат във въздушните знаци: Везни, Водолей, Близнаци, това оказва леко негативно влияние върху сексуалния потенциал.

В случай, че се намират в някой от огнените знаци: Овен, Лъв или Стрелец, можем да говорим за силен темперамент и ранно начало на сексуалната активност. За съжаление, такива хора „изгарят“ доста бързо, така че рядко успяват да поддържат висока потентност за дълго време. Освен това те изгарят много бързо в любовта, като първоначално са страстни, след като са получили своето, могат да станат забележимо по-спокойни, а постепенно и по-студени. Положителното е, че тези зодии обикновено се характеризират с лоялност към партньора си.

Когато Венера и Марс са в един от водните знаци в наталната карта: Рак, Скорпион или Риби, сексът ще се отличава с романтизъм и нежност, фаталната страст е чужда. Ако в същото време Венера и Марс са в аспект с Плутон, ще има подчертана сексуална привлекателност.

Разположението на Венера и Марс в земните знаци: Телец, Дева и Козирог, прави такива хора практични и земни в любовта. За секс те се нуждаят от комфорт и приятна, привлекателна среда.

В синастрията знак за сексуална съвместимост може да бъде Марс на мъжа в аспект с Венера на жената. Тригон, образуван между планетите в един и същи елемент също показва, че е възможна силна сексуална привързаност между партньорите. Но още по-добре е, когато в синастрията на двама партньори има такъв аспект като квадратура. Това определя не само сексуалната съвместимост, но и факта, че страстта няма да изчезне с времето. Но квадратурата предполага бурна страст, а когато има изблици на неконтролируемо сексуално желание може да се стигне до бурни кавги с чупене на чинии.

Ако неговата Венера и вашето Слънце са в един знак, тогава той избира точно това, което излъчвате в света, от което светите. Това означава най-малкото, че възгледите ви за света са сходни.

Ако знакът на неговата Венера е в същия елемент, където е вашият Асцендент, например неговата Венера е в знака Лъв, който е елементът на огъня. Ако вашият асцендент е например в зодия Стрелец или Овен (също огнени знаци), той определено ще бъде ваш, защото вие сте неговата мечта!

Сексът, разбира се, е прекрасен, но също толкова важно е партньорите да могат да се споразумеят (разбират) помежду си. За целта търсим Меркурий в неговата натална карта и виждаме в кой знак се намират вашето Слънце и Асцендент. Ако знакът, в който се намира неговият Меркурий, съвпада по елемент със знака на вашето Слънце или асцендент (например неговият Меркурий е във Водолей, а вашето Слънце или асцендент е в Близнаци или Везни), тогава вашите преговори по различни въпроси ще завършват успешно.

Един от най-важните показатели е Луната в наталната карта на мъжа в кой знак се намира. В идеалния случай трябва да е в същия знак като Слънцето във вашата натална карта. Е, или поне в знака на същия елемент. Ако това е така, тогава вашият избраник винаги ще се чувства уютно и удобно до вас, той ще се отпусне и ще се чувства като у дома си навсякъде във ваше присъствие.

Това, разбира се, е само малка част от това, което гледа астрологът, но и това е достатъчно като за начало.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4603 0

Свързани новини

Водещи новини