Седмичен хороскоп от 18 до 24 септември

  • 18 септември 2023 09:22

  • 8841
  • 0
Седмичен хороскоп от 18 до 24 септември
©

Астро-аспекти

На 19 септември Слънце опозиция Нептун

На 21 септември Слънце тригон с Плутон

На 23 септември Слънцето влиза във Везни

Луната през седмицата се движи през знаците – Скорпион, Стрелец и Козирог

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 18 (след 10:21), 19, 20, 21 (до 13:50ч), 22 (след 16:00ч), 23 (до 16:00ч) и 24 (след 17:00ч) септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 18, 19 (до 11:30ч), 20 (след 12:40ч), 21 (до 13:50ч), 22 (след 16:00ч), 23 и 24 септември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

18.09. 04:07 - 18.09. 07:59

20.09. 13:22 - 20.09. 17:07

22.09. 22:33 - 22.09. 23:21

24.09. 23:06 - 25.09. 02:31

Овен – В първите дни на тази седмица трябва да се вслушате добре в доводите на близки хора и да преосмислите решенията си. Не очаквайте много от другите, ще трябва да се справяте сами. Споделянето на заниманията, които харесвате, с хората, които обичате, ще бъде алфата и омегата на доброто ви настроение тази седмица. Ще почувствате прилив на нова и творческа енергия в живота ви. Преминавате през период, когато виждате възможностите и промените в живота си по-ясно и ще бъдете по-сигурни в решенията си от всякога.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 23, 24

Телец – Началото на седмицата може да бъде доста напрегнато. Здравето ви може да е също по-деликатно. През следващите дни ще имате възможност да повлияете на хората около вас, поради което е подходящ момент да отстоявате своята истина, своите идеи. Под влияние на звездните позиции ще бъдете малко по-мързеливи. Проблемите в живота ви могат да бъдат причинени и от неправилна комуникация, която може да доведе до недоразумения главно в работата, но и в личния ви живот.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 18, 19

Близнаци – Може би искате да се впускате в ново начинание, към което сте запалени, но е добре да не поемате ненужни рискове. Вашият управител Меркурий ви помага да претеглите плюсовете и минусите на всяка ситуация, за да създадете правилните условия за постигане на успех. През тези дни планетата може да засили желанието ви да харчите спечелените пари. Внимавайте с разходите си и онлайн пазаруването. В края на седмицата е добре да отделите повече време за почивка и релаксация.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 21, 22

Рак – Първата половина на седмицата ще бъдете по-енергични и действията ви ще бъдат доста успешни. Иска ви се да намерите повече време за себе си и близките си, но също така имате да завършите стари, отложени задачи, да разрешите някои проблеми, които ви измъчват от известно време. Може би е време за разработване на нови стратегии. Обърнете внимание на знаците и съобщенията, които получавате следващите дни. Най-важното е успешно да се адаптирате към дадените обстоятелства.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 23, 24

Лъв – Тази седмица ще имате доста работа. Ще трябва да се съсредоточите върху няколко неща наведнъж. Ще имате склонност да поемате рискове, да действате на ръба, но късметът все пак ще ви съпътства. Изберете приоритетите си и вярвайте, че ще решите всичко правилно и навреме. Много от вас ще почувстват повишено сексуално желание. Ако сте необвързани, то е напълно възможно да срещнете човек, с когото ще се установи романтична връзка. За целта посещавайте по-често обществени места.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 19

Дева – Възможни са промени в режима на работа, нови задачи, или промяна в отношението ви към работата. Може да получите нови предложения. Вероятно ще се приближите една крачка по-близо до една от житейските си цели. Средата на седмицата е благоприятна за уреждане на всякакви тайни и чувствителни въпроси, за които не желаете да давате гласност. Това е времето за създаване на нови приятели и съмишленици. За вас този период носи нови промени. Подходящо време да експериментирате с нови неща, да пътувате, да се срещате със стари приятели и да изследвате нови области.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 21, 22

Везни – Тази седмица липсват сериозни космически импулси, които да ви задвижат. В отношенията ви се е настанила рутината. Ако това не ви устройва, тогава развихрете въображението си, внесете обновление. Под влияние на Марс може да чувствате повече раздразнителност и вътрешна агресия, която може да премине и във външни проявления. Не позволявайте на хората около вас да ви манипулират и потискат, следвайте собствените си мечти. Развивате добра интуиция и можете да разчитате на усещането си.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 23, 24

Скорпион – Първите два дни от седмицата ще сте още напрегнати и ще се чувствате леко отпаднали. Опитайте се да живеете в настоящето пълноценно, забелязвайте красивите моменти от живота. Не изпадайте в носталгия по миналото, ценете това, което имате сега и бъдете благодарни.

Седмицата може да ви донесе нови благоприятни възможности. Може да се случи нещо, което да доведе до вашето „пробуждане“ за нещо, което се случва около вас. Освободете се от страховете си и смело прегърнете бъдещата си съдба.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 18, 19

Стрелец – Тази седмица ще сте склонни да водите спокоен и по-уединен начин на живот. Ваш приоритет ще са домът, семейството, традициите. Добро време за решаване на всякакви семейни и жилищни въпроси. Внесете някои подобрения във вашия дом. Може да предложите редица конструктивни идеи. С каквото и да се заемете ще имате успех. Нещата ще вървят почти от само себе си и резултатите няма да ви отнемат много време. Насладете се на чувството за постижение и признание. Ако искате да реализирате нови идеи или да започнете нови проекти, това е моментът, в който е добре да започнете.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 21, 22

Козирог – Неочаквани задачи или ситуации могат да ви извадят от ритъма и комфорта. Животът ще ви даде малко тласък, колкото да се справите с препятствията, които ще се изпречат на пътя ви. Ако нямате в момента партньор, трябва да се съсредоточите повече върху своите лични нужди. Време е да елиминирате негативните хора от живота си, които крадат от енергията ви. Мнозина от вас ще се обърнат към духовната страна на живота си. Медитацията, четенето, разходките сред природата могат да ви помогнат да намерите отговорите, които търсите.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 23, 24

Водолей – Седмицата идва с нови предизвикателство за вас, тегли ви към неизвестното, а смелостта ви ще бъде подложена на изпитание. Настоящият период е много добър за проява на делови качества и слагане на перфектен ред в пространството около вас. Желанието ви да въведете перфектен ред в дома или на работното място ще се увеличи, тъй като ще почувствате мощен прилив на енергия и жизненост. Пътувания на къси разстояние. Звездите ви носят късмет в любовта, така че можете да прекарате прекрасно време с любими хора.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 19

Риби – Не се опитвайте да плувате срещу течението. Още в началото на седмицата ще се почувствате обезпокоени, но е трудно да установите корена на неудовлетворението си. Сигурно е натрупване на състояния, чувства и емоции, събирани дълго време, които сега започват да излизат наяве. Бъдете внимателни към здравето си, защото то е уязвимо. Умората е подчертана, така че преди всичко наблягайте повече на почивката. Най-после ще можете да излезете от задънената улица, в която бяхте попаднали и да вземете правилното решение за себе си. Независимо дали става въпрос за бизнес или личен живот, сега имате всички възможности за промяна.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 21, 22

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8841 0

Свързани новини

Водещи новини