Сексът днес води до неприятности със здравето

  • 01 септември 2023 06:16

  • 9327
  • 0
Сексът днес води до неприятности със здравето
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Риби до 16:26ч на 1 септември

Преобладаваща чувствителност и сантименталност у повечето хора, следователно и ранимост. Склонност да се гледа на света повече през розови очила. 

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки - те трябва да бъдат максимално удобни.

Луната тръгва на празен ход от 13:37ч до 16:26ч. Луната без курс често поставя хората и ситуациите в задънена улица, така че по време на бездействието си е нежелателно да започвате нови неща.

Луната преминава в знак Овен в 16:26ч, където ще остане до 18:01ч на 3 септември.

Лунен календар: продължава 16-ти лунен ден до 21:01ч 

Символ - "Психея" (олицетворение на човешката душа в Древна Гърция, обикновено изобразявана като пеперуда или младо момиче с пеперудени крила), "Пеперуда", "Гълъб". 

Първият ден от третата фаза на Луната. Енергията на този ден е хармонична. Това е чист, светъл, много спокоен ден. При никакви обстоятелства не трябва да се нарушава този мир. Пазете равновесие с всички сили. Денят е белязан от справедливост, баланс, хармония между астралното и физическото тяло. В този ден е добре да медитирате и да гледате пеперуда (може изображение). 

Препоръчват се физически упражнения, които насърчават хармонията. Крясъците, безцеремонното поведение трябва да бъдат напълно изключени в този ден. Необходимо е да запазите спокойствие, да не нарушавате вътрешния комфорт и мира в душата с никакви странични действия, тъй като деня се свързва с умереността. Злобата и агресивността, завистта, проявени в този ден, водят до падение. 

Сексът е противопоказан. Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Силно нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички подобни срещи завършват с някакви неприятности предимно със здравето. Въобще всякакви интимни авантюри са неприемливи в този период.

По-добре е да прекарате деня в самота, да бъдете тихи и скромни, да вършите домакинска работа. Много е полезно да правите всичко, свързано с почистването: измиване на подове, прах, вземане на душ. 

Шестнадесетият лунен ден е свързан с чакрата Манипура и далака, който трябва да бъде прочистен. Това е денят на обновяването на кръвта. Неправилното използване на енергията на този ден, писъци, гняв водят до заболяване на кръвта.

Не се препоръчва да се яде животинска храна (с изключение на риба) и гъби, не можете да убивате птици. 

Неблагоприятен ден за повечето покупки. Сега е добре само да разгледате внимателно, да попитате експерти за продукта, който ви интересува, да прочетете брошури, да разгледате интернет форумите, посветени на тази тема. Но сега не си струва да сключвате сделка или да правите покупка. Вероятно няма да забележите нещо важно и тогава ще съжалявате много за прибързаната си стъпка.

Следва 17-ти лунен ден от 21:01ч на 1 септември до 21:24ч на 2 септември

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9327 0

Свързани новини

Водещи новини