Практика на деня: премахване на чужди негативни програми

  • 24 август 2023 14:41

  • 2135
  • 0
Практика на деня: премахване на чужди негативни програми
© Pixabay

Тази практика се изпълнява в 9 лунен ден, който започва от 14:49ч на 24 август и продължава до 16:00ч на 25 август.

Всяка негативна програма (не само увреждане) действа по два начина: блокира потока от благотворни енергии и въвежда чужди отрицателни енергии („мръсотия“) в тялото. И това води до факта, че човек губи способността си по естествен начин да възстановява загубената сила.

След като чуждата програма влезе в сила, способността на човек за хармоничен обмен на енергия със света се нарушава. Човешката енергия е свободна верига с входове и изходи на енергия, през която непрекъснато тече жизнената енергия, която човек получава от земята, Космоса, от храната и отношенията с другите хора. Блокирането на тази система на човек може да се случи на входа или на изхода на енергията - в ръцете, краката или в чакрите.

В този ден се събуждат всички скрити „черни“ желания

Можете да определите наличието на енергиен блокаж в ръцете си с кибрит. За да направите това, вземете чаша вода. Запалете клечка кибрит от пламъка на свещ и я дръжте с лявата си ръка, докато изгори напълно. Хванете клечката за вече изгорелия край, оставете я да изгори напълно и след това я хвърлете в чашата с вода. Ако няма блокажи, кибритената клечка ще плува на повърхността на водата, ако има блокиране на енергията на ръцете, тогава изгорялата клечка ще отиде наклонено към дъното. Направете същото с дясната си ръка.

Ако сте установили, че в ръцете ви има енергиен блокаж, тогава можете да премахнете тези блокажи с помощта на същата свещ. Направете нечетен брой кръгове с горящата свещ около китките на двете си ръце по контура на двете длани и след това нечетен брой кръгове около върха на всеки пръст, първо на лявата ръка, а след това на дясната.

За профилактика и за очистване от енергийна "мръсотия" е полезно в 9-ия лунен ден да обикаляте с пламъка на свещ контура на цялото тяло. Дръжте свещта първо в дясната ръка, проследявайки контура на лявата страна. Започвайки от върха на главата и слизайки надолу. След като стигнете после до чатала, вземете свещта в лявата ръка и продължете да очертавате дясната страна на тялото от крака нагоре към ръката. След като стигнете със свещта до върха на главата, оградете контурите на своя енергиен двойник, с който човекът е свързан чрез короната на главата.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2135 0

Свързани новини

Водещи новини