Внимавайте какво казвате, защото може да се осъществи

  • 25 май 2023 06:47

  • 13673
  • 0
Внимавайте какво казвате, защото може да се осъществи
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Луната в знак Лъв до 06:06ч на 27 май

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. В този период също лесно се вземат пари на заем (хората са по-щедри), но трудно се връщат. Хората са доста емоционални, а понякога импулсивни. Трудно се сдържат емоциите и чувствата. Поради това могат да възникнат конфликти. Също така днес е добър ден за всякакви творчески изяви. Луната в Лъв винаги вдъхновява хората. 

Огненият елемент на Лъва дава безстрашие, сила, блясък, решителност. Светът около нас е в разгара си, предлагайки хиляди възможности за развитие на събитията, въвличайки ни във водовъртеж от дела, срещи и забавления. Съществува риск от нервност, безсъние, умора, загуба на самочувствие. Комплимент или похвала са достатъчни, за да може човек да се ободри. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. 

Лунен календар: 7 лунен ден от 10:33ч на 25 май до 11:37ч на 26 май

Това време се отличава с повишеното желание на човек да комуникира, да бъде изслушан и разбран. Бъдете внимателни не само в действията, но и в думите и в мислите. Лунният ден има отношение към силата на думите, словесната убедителност, затова внимавайте какво казвате, защото може да се осъществи. Силата на словото нараства неимоверно. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас. Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми.

Обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този лунен ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

Сексът в този ден трябва да е нежен. Нужно е да говорите само мили и нежни думи на партньора си. Помнете, че в този ден силата на словото е особено голяма. Изразете любовта си, похвалете качествата на партньора си, възхищавайте му се. 

Подстрижка - Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. 

Днес се опитайте да не се поддавате на твърде натрапчиви реклами и емоционални импулси. Много хора стават емоционално възприемчиви в този лунен ден. Сега е най-лесно да бъде предизвикано у вас желание да закупите продукта, който изобщо не ви е необходим. Ако не сте сигурни, тогава е по-добре да отложите покупката за следващия ден. Ако сте сто процента сигурни, че това е точно вашето желание, а не предложение отвън, тогава купувайте. Като цяло днес е подходящо време за закупуване на книги, музикални дискове, касети, музикални инструменти. Можете също така да закупите различни аксесоари, свързани с езотериката - тамян, броеници, фигурки на божества и др. Силно противопоказано е да купувате стоки, свързани с категорията домакински уреди и облекло. Тук можете да очаквате много неприятни изненади.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13673 0

Водещи новини