Знаците на съдбата ще покажат дали държите правилен курс или не

  • 22 май 2023 06:02

  • 12852
  • 0
Знаците на съдбата ще покажат дали държите правилен курс или не
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната e в знак Рак от 06:30ч до 17:36ч на 24 май

Влиянието на Луната в този знак е особено интензивно и дълбоко, силно засяга емоционалното състояние на човек. Повишава се чувствителността, ставаме възприемчиви към различните влияния и по-раними. Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Човек лесно се поддава на бързите емоционални реакции. 

Характерни са прояви на капризи, неустойчиво настроение и претенции поради неоправдани очаквания. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Настроението е променливо, нестабилно. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. 

Уязвими области са млечните жлези, ребрата, диафрагмата, областта на черен дроб и жлъчка, стомаха и дванайсетопръстникът. 

Лунен календар: 4 лунен ден от 07:35ч на 22 май до 08:29ч на 23 май

Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Това е първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. Ден за анализ, за разделяне на черното от бялото.

На действията на човек, Вселената започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс или не. Ако нещо не върви както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това показва, че е време нещо да се промени. Ако денят е успешен и вие сте хванали вълната, значи сте избрали правилният път. 

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо за колективна работа. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако се налага да имате активни контакти, въздържайте се да вземате бързи решения. Не бива да се произнасят лоши думи, нито да се допускат лоши мисли, защото сега те притежават голяма сила. Не трябва: да се късат цветя, да се режат дървета. 

Марс в Лъв - насърчава флиртовете

Благоприятно е да се произнасят звуците на гласните букви, да се четат молитви на глас, да се изговарят положителни утвърждения, тъй като словото днес има голяма сила. Звуците изчистват вашата аура, укрепват имунитета и подобряват настроението. Бъдете особено щедри на комплименти, похвали и благодарности към близките си.

Болестите възникнали днес може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. 

Подстрижката не е най-доброто решение сега. Замислените цели и дела могат да се провалят.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12852 0

Свързани новини

Водещи новини