Марс в Лъв - насърчава флиртовете

  • 21 май 2023 13:19

  • 3235
  • 0
Марс в Лъв - насърчава флиртовете
©

Планетата Марс напуска водния знак Рак и се премества в Лъв - огнен знак, подобен на неговата гореща и решителна природа, където ще остане до 10 юли.

Транзитите като движения на Вселената, дори когато не докосват някаква жизненоважна точка от нашата натална карта, имат енергия, която влияе на нашия свят и това, което гравитира около нас. Планетата, която "сменя знака", е оцветена с различна енергия, която може да се използва естествено за улесняване на събития или оформяне на намерения. Достатъчно е да знаем с каква енергия имаме работа. Лъвът символизира всичко, свързано със себеизразяването, начина на подход към външния свят, признаването на собствените заслуги и утвърждаването на собствените уникални качества.

Лъв, отворен, харизматичен знак, който знае какво означава да се възползваш от момента. Марс ще ни накара да се борим за всичко, което ни интересува, да развием страстите си, да преодолеем ограниченията, които ни задушават и възпират. 

Древни ритуали по време на Новолуние

Марс ще ни помогне да се утвърдим със сила, увереност и творчески стил; да заредите другите с ентусиазъм и положителна представа за възможностите; да търсим повече внимание от другите, за стимулиране на сексуалната енергия.

Влиянието на Марс ще насърчи мнозина да се влюбят, да флиртуват или да имат кратък романс. Сърцето ще поеме ролята в живота ви, така че ще се посветите на хората, които обичате, но и на дейностите, които ви удовлетворяват и правят щастливи.

На 23 май Марс е в квадратура с Юпитер - Справянето с ангажименти и отговорности ще бъде ограничаващо, защото Марс в Лъв обича да се чувства свободен и да се грижи само за това, което му харесва. Не се изкушавайте да рискувате около тази дата. По-голяма е вероятността за загуби и неуспех. Старайте се да бъдете акуратни и точни. Не подписвайте важни документи, особено финансови, не сключвайте договори.

На 26 юни Марс е в квадратура с Уран – Този аспект подтиква към импулсивност, изблици на гняв, стремеж към независимост на всяка цена, краен егоцентризъм. Тази конфигурация може да накара Марс да се фиксира върху някои въпроси, например да се бори за принципни въпроси или да отстоява своята гледна точка. Разногласия с приятели, липса на тяхната подкрепа, спорове. Дните около аспекта са неуспешен период за изпълнение на плановете и проектите, неуспехи и загуби.

Знаменитости с Марс в Лъв

Моника Белучи, Джордж Клуни, Робърт Редфорд, Бриджит Бардо, Доналд Тръмп, Хилари Клинтън, Едит Пиаф, Ейми Уайнхаус, Джеймс Дийн, Майкъл Джордан, Леонард Коен, Фьодор Достоевски, Майкъл Джей Фокс, Куентин Тарантино, Адам Сандлър, Мишел Бергер, Хайнрих Химлер, Рене Магрит, Омар Си, Златан Ибрахимович...

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3235 0

Свързани новини

Водещи новини