Месец май под влияние на вибрациите на числото 3

  • 05 май 2023 14:36

  • 2570
  • 0
Месец май под влияние на вибрациите на числото 3
©

Май 2023 година дойде със силните, универсални вибрации на числото 3, поради което много от нещата, които сме си представяли или желаели, сега могат да се изпълнят почти божествено.

Чрез бързи нумерологични изчисления като сумираме на числото на месеца с числата на годината: 5+2 +0+2+3= 5 + 7 = 12 = 1+2 = 3. 

Месец под нумерологичното влияние на числото 3 носи със себе си вълни от буйна, творческа, оптимистична енергия.

Числото 3 носи особена божествена вибрация в себе си и се смята за едно от най-силните числа с изключително интересна символика.

3/тройката е и еволюцията, завършването и осъществяването, цикъла на живота, който също попада под знака на числото 3: раждане-живот-смърт и тясната връзка на ума-тяло-душа и минало-настояще-бъдеще, кои сме били, кои сме, кои ще бъдем.

Нумерологичната енергия на числото 3 е динамична, жива и изпълнена с оптимизъм и внушава малко надежда и изключителна доза креативност. Това в никакъв случай не е подходящо време да седим безучастно и да потъваме в апатия; вместо това трябва да влизаме във всичко с най-голям ентусиазъм и радост.

Енергията на тройката наказва бездействието.

Числото 3 е троицата, числото на творението, изпълнено с духа на любопитството, така че този месец можем да очакваме да ускорим всички процеси, които изискват изобретателност и творчество в науката, медицината, изобретения, които могат да окажат положително въздействие върху околната среда или здравето на хората, но и повишена креативност в изкуството, за да достигнат и докоснат по-лесно душите на хората. Много нови идеи през май ще бъдат на етапа на плодородие и създаване или ще полетят във Вселената.

В същото време числото 3 показва и способността ни да се свързваме с по-висша интелигентност, да натрупваме повече универсално знание, мъдрост и изобилие. Направихме ли всичко възможно, за да растем и да бъдем по-добри хора? Какво можем да направим, за да спечелим повече пари и да постигнем мечтите си?

Енергията на 3/тройката ни помага да изразим себе си колкото е възможно повече в различни контексти, с максимална автентичност, заемайки позиция за себе си и изразявайки собствената си истина. Ние сме по-интуитивни от всякога и сме склонни да се изразяваме по-свободно, особено в контексти, свързани с творчеството.

Енергията на номер числото 3 ни прави по-емоционално чувствителни към хората около нас, по-ангажирани в групите и общностите, към които принадлежим. 

3 е и числото на радостта, взаимодействието и взаимоотношенията, не само на връзката ни с другите, но и на по-дълбоката връзка, която ни свързва с всичко, което правим, с настоящето и с всичко, което ни заобикаля.

Числото 3 ни води от едно преживяване в друго и от това получаваме голяма радост и жажда за живот, удовлетворение и щастие. На преден план излизат социални събития, но и в семейния живот може да възникнат недоразумения. Освен това този месец носи и възможност да промените нещо, да се откажете от обичайната рутина и да започнете нещо различно. 

С други думи, за месец с нумерологична вибрация 3 се потапяме в мечтите си с голям ентусиазъм и постигаме неща, които някога са изглеждали недостижими или трудни за изпълнение с по-леко сърце и по-радостно от всякога. Ние сме духовни същества, преминаващи през човешки преживявания – така да се каже.

Месецът, идващ с енергията на 3, не е непременно линеен, той може да дойде с емоционални възходи и падения. Вибрацията на 3 ни вдъхновява и извисява, затова сега е моментът да се справим с всичко, което сме отложили и да намерим решения на някои по-стари проблеми, било то здравословни или емоционални. В същото време през този период вниманието ни е насочено към нови идеи или идеи, които могат да променят живота ни в близко бъдеще.

Някои от нас могат да стигнат до истински откровения този месец или да решат да променят или ускорят хода на живота си и да вземат решително и смело някои важни решения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2570 0

Свързани новини

Водещи новини