Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си

  • 01 май 2023 06:29

  • 3746
  • 0
Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Дева до 09:10ч на 2 май

В дните на Девата хората стават практични, рационални и педантични.   В тези дни малките неща изглеждат много важни и е много лесно да се карате за глупости, които не си заслужават внимание. В същото време Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. По-лесно се изпълнява работа, която изисква голяма прецизност на действията, внимателност и концентрация. В дните на Девата е по-добре да не се стремите към големи проекти и рисковани стъпки. Сега по-лесно ще се справите  с трудоемка, досадна и монотонна работа, отколкото други дни. Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 15:58ч

Денят има доста силна енергия, което изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. Да не се рискува с нови проекти и да се избягва решаването на важни въпроси. На делата е нужна пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което се започне сега, трябва да бъде доведено до край. 

Денят носи опасности за взаимоотношенията, затова е добре да се избягват спорове и скандали. Даже невинно изречена дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите могат да станат непредсказуеми. 

Следва 12 лунен ден от 15:58ч на 1 май до 17:08ч на 2 май

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Символ на 12 лунен ден е сърцето. Ден за включване към космическата енергия на любовта. Човек изпращайки своята енергия на Любов към Бога, включва Любовта на Бог към своите творения. Сиянието на огъня на свещта ще освети това свято действие. И нека потокът на Любовта не пресъхва от сърцето и очите ви!

Ден на творческата активност. Обърнете се към своя Ангел-хранител и помолете за неговата помощ да претвори мечтите ви в реалността. 

Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. 

Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации. Изисква се определена концентрация. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Хороскоп за МАЙ

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, каквото и да е то, се случва е за по-добро. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. 

Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Инвестирайте в неща, които са незаменими в ежедневието. Насърчава се купуването на неща, които допринасят за личностното развитие. Сега се препоръчва да се купува само това, което е свързано с духовното израстване, и на първо място на свещените книги - Библията, Корана и така нататък. Книги за мистични практики, за религията, за вътрешен растеж, дори психология, ако това ви помага да опознаете себе си. Това включва произведения на изкуството, които помагат в търсенето на истината.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3746 0

Свързани новини

Водещи новини