Избягвайте да срещате и общувате с хора, които не ви обичат

  • 28 април 2023 06:03

  • 8514
  • 0
Избягвайте да срещате и общувате с хора, които не ви обичат
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната e в знак Лъв, където ще остане до 22:00ч на 29 април.

Когато Луната преминава през Лъв, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Самоувереността започва да нараства, както и енергийният потенциал. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Проявяват склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Бъдете снизходителни към чуждите недостатъци, дръжте се „царствено” и с достойнство. Прекрасно е да раздавате подаръци. Всеки копнее за похвала, признание и всеки комплимент направен сега, попада на точното място.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 12:46ч

Не трябва да се претоварвате нито физически, нито психически или емоционално. Подходящ е за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате енергията си, тъй като има голяма вероятност за това.

Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Важно е бързо да умеете да решавате проблемите и да не им оставяте време за развитие. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Следва 9 лунен ден от 12:46ч на 28 април до 13:50ч на 29 април

Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл. Време на енергиен обрат. Може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Не се занимавате с пари - не харчете, не вземайте и не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте познатите ви техники за защита.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото - физически и ментално.

Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Денят не е подходящ за първа среща. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. После често ще се питате: ”Сън ли беше или реалност”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8514 0

Водещи новини