Ден за пречистване и духовно прераждане

  • 20 април 2023 05:58

  • 6065
  • 0
Ден за пречистване и духовно прераждане
© pixabay

Луната e в знак Телец от 07:31ч на 20 април до 13:12ч на 22 април

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност.  При много хора ще се наблюдава енергиен спад. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Търпението забележително нараства. Увеличава се силата на волята.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. 

Лунен календар: 30 лунен ден от 06:45ч до  07:14ч на 20 април

Новолуние в 07:12ч в знак Овен, последвано от слънчево затъмнение. Повече може да прочетете тук: 

Новолуние и слънчево затъмнение в Овен - решаващ момент за настъпването на дългосрочна промяна

Започва 1 лунен ден до 07:10ч на 21 април

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане. Не се опитвайте да плувате срещу течението, а вместо това се опитайте да се адаптирате към промените, които ще настъпят в живота. Съпротивлявайки се на промяната, можете да унищожите плана, създаден от Космоса за вас и в резултат на това да пропуснете важните възможности, които това новолуние ще ви предостави. За да успеете и да стигнете до върха, трябва да сте напълно уверени във всяко свое действие.

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Неприятните усещания тогава не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете. Психическата реакция е нормална, а това е особено важно. Много е важно да издържите първите дни. Ако ви е трудно изведнъж да го направите, постепенно намалявайте храната, цигарите или алкохола. Подходящо е да се започне лунна диета. Хирургични операции не се препоръчват да се провеждат в новолуние освен животоспасяващи и спешни случаи. 

Новолунието има скрито, подсъзнателно влияние. Децата и жените стават по-капризни. При шофьорите се снижават реакциите на реагиране, затова стават през това време повече катастрофи. Симптомите на заболяванията се проявяват по-слабо, но пък отслабват жизнените сили на организма. Всяко действие предприето в новолуние може да бъде много рисковано. Началото на нови реални проекти може да стане причина за големи непредвидени неуспехи или провали. Не давайте и не приемайте обещания през това време, както и избягвайте вземане на важни решения. Не правете окончателен избор и не приемайте окончателни отговорности.

Наемането на хора на работа във времето на новолунието може по-късно да донесе неприятности. Избягвайте да започвате нови отношения, ако се срещате с нови хора. С новолунието е свързан и елементът тайнственост. По-късно ще узнаете много неща за съответният човек. 

Новолунието е прекрасно време за работа над себе си, за йога и медитация, за лична „инвентаризация” и работа над своя имидж. Обмислете нови идеи, направете списък с желанията си, записвайте своите сънища и мисли.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6065 0

Свързани новини

Водещи новини