Опасно е да се лъже в този ден

  • 27 март 2023 06:58

  • 6560
  • 0
Опасно е да се лъже в този ден
© pixabay

Луната е в знак Близнаци от до 13:23ч на 28 март

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Емоциите са по-повърхностни. Енергията се разпилява в безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, за свободно развлечение. Хората сега са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения, твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много е важно да има самоконтрол. 

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: Продължава 6 лунен ден до 10:19ч на 27 март

Следва 7 лунен ден от 10:19ч на 27 март до 11:04ч на 28 март

Доста сложно време. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива, откликва на всичко казано, дори случайно произнесено. На всяка цена избягвайте да се стига до конфликт и да изричате гневни думи. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро лъжата ще стане истина. 

Всички добри желания също могат да се сбъднат. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Фразите носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. 

Почистването, пренареждането на мебели и всякакви други задължения около къщата ще вървят добре, ако не отнемат много време и усилия. В противен случай е по-добре да отложите грандиозните промени за по-благоприятно време. Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото да се пази от преохлаждане, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Днес се опитайте да не се поддавате на твърде натрапчиви реклами и емоционални импулси. Много хора стават емоционално възприемчиви в този лунен ден. Сега е най-лесно да бъде предизвикано у вас желание да закупите продукта, който изобщо не ви е необходим. Ако не сте сигурни, тогава е по-добре да отложите покупката за следващия ден.

Сексът е препоръчително да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музика като фон. Сега тя засилва очароващото въздействие. 

Подстрижка - Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6560 0

Водещи новини