От енергийна гледна точка много мощен и следователно опасен ден

  • 23 март 2023 07:05

  • 2234
  • 0
От енергийна гледна точка много мощен и следователно опасен ден
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Овен до 20:43ч на 23 март

Период на повишена умствена и физическа активност, целеустременост и оптимизъм. В дните на Овена се усеща емоционално напрежение, действията са импулсивни, лесно възниква конфликтност. Старайте се да контролирате емоциите и да не изяснявате отношенията. Компромиси трудно се постигат. Действията стават по-резки. Липсва търпение. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени.

Старайте се да не се претоварвате физически повече от необходимото. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Може да се появи главоболие. Не се препоръчват хирургически намеси в областта на главата, мозъка, очите, зъбите. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Луната е на празен ход от 19:14ч до 20:43ч на празен ход, след което се премества в земния знак Телец. 

Лунен календар: Продължава 2 лунен ден до 07:21ч на 23 март

Следва 3 лунен ден от 07:21ч на 23 март до 07:45ч на 24 март

Девиз на деня: „максимум търпение и спокойствие“. От енергийна гледна точка това е един много мощен ден и следователно опасен. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло. 

Добре е да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Много е вероятно добрите намерения да доведат по-късно до положителни резултати. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Съсредоточете се в набелязаните цели и действайте. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не говорете за вашите начинания и странете от нови запознанства. 

Старайте се да избегнете проявите на лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Повишената мнителност също е недопустима. Не пожелавайте зло на никого. Негативният емоционален импулс ще бъде предаден и отново ще се върне към вас. 

Това е денят на астралните борби. На този ден агресията витае във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака от други хора (или същности). Възможно е да възникнат пробиви в астралното тяло. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте сред жертвите.

Благоприятно е за работа с енергийното поле и за очистване на астрала си. Добре е да се правят физически упражнения за подвижност на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, означава, че имате застой на астрална енергия. Подходящи са упражнения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден. 

Лесно може да се гневите и да станете раздразнителни, затова е добре да се самоконтролирате и да сте сдържани. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството. Сексуалните енергии сега са силни. Добре е, ако водещата роля да се поеме от жената. В сексът трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството и срока на годност на продукта, за да няма после проблеми.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2234 0

Свързани новини

Водещи новини