Всичко, от което наистина се нуждаете, „се влива“ към вас и обратно

  • 17 март 2023 06:37

  • 7509
  • 0
 Всичко, от което наистина се нуждаете, „се влива“ към вас и обратно
© Pixabay

В петък ви очакват важни решения, както и много важна информация, която ще достигне до вас. Слънцето е в съвпад с Меркурий, така че в този ден е важно да сте концентрирани и да разпознавате възможности за реализиране на вашите решения, идеи и планове. Меркурий в квадрат с Марс може да ви донесе свадливост, прибързаност и импулсивни реакции. Насочете тази енергия към практикуване на физически упражнения и реализиране на цели.

Луната е в знак Козирог до 16:26ч на 17 март - Уязвими са костите, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказни. Опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Луната е на празен ход от 16:15ч до 16:26ч., после преминава в знак Водолей в 16:26ч до 17:13ч на 19 март

Лунен календар: 25 лунен ден започва от 04:21ч на 17 март до 05:06ч на 18 март

Този лунен ден дава възможност да се опознае мъдростта на земния живот, но не за сметка на външното проявление на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга.

Девиз на този лунен ден е “Бързай бавно”. Да се избягват активността, прибързаността, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но може да завършвате започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден на пасивност, усамотение и спокойствие. Подходящ за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка ситуация в дълбочина. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Работете над повишаване на духовността си. Вслушайте се в своя вътрешен глас – това е гласът на вашият ангел пазител – и в този лунен ден този глас особено силно се усеща. Когато вземате решения, разчитайте на интуицията. Днес тя е вашият основен съветник, а не фактите и логиката.

На двадесет и петия лунен ден е важно да запомните, че елементът на този ден е водата. И се отнася за всички събития съответно. Тоест, всичко, от което наистина се нуждаете, „се влива“ към вас и ако нещо „изтече“, значи това е било допълнително бреме за вас. Вашият душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот и не разголвайте душата си.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Общуването с близки и любими хора е полезно и препоръчително. Добре е да пребивавате в комфортна и разпускаща обстановка. Подходящо време за чувствен и бавен секс, бързата работа не е препоръчителна. Не е нужно да сменяте често пози или да използвате тези, които изискват много физическа активност от вас. Вместо това се съсредоточете върху чувствеността. Бъдете нежни с партньора си. За максимален релаксиращ ефект можете да направите еротичен масаж или да пийнете малко червено вино.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7509 0

Водещи новини