Всичко във Вселената работи за ваше най-висше добро. Всичко!

  • 10 март 2023 09:31

  • 7944
  • 0
Всичко във Вселената работи за ваше най-висше добро. Всичко!
© pixabay

Новото време, което сега се създава, което всички ние съзнателно създаваме, придобива ново значение. Идва време за нови творения на бъдещето, които няма да приличат на това, което сте преживели в миналото. Това магическо обръщане на реалността няма да се случи без вас и вашите съзнателни решения да го направите така.

Плутон в последния градус на Козирог призовава за трансформация. Сатурн току що пристъпил в първия градус на Риби ни насърчава да се откажем от миналото. Ние сме в много мощна времева мутация. А времето се управлява от Сатурн – Господар на времето и Господар на циклите. Освобождението, вътрешното пречистване са необходими, понякога дори неизбежно, за да приветстваме прераждането и началото на нов цикъл.

Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност

Всичко, което е застояло, всичко, с което вече не можем да се справим след толкова много опити и напразни надежди, е време да си тръгне. Всичко, което не може да бъде доразвито и да ни донесе полза, е време да си отиде. Отървете се от призраците на миналото. Правете колкото се може повече добри дела.

Погледнете назад към някои от събитията и преживяванията, през които сте преминали през последната година. Приемете уроците, затворете тези глави, за да можете да продължите напред. Жалко ще е да пропуснете по-доброто, докато се придържате към старото. 

Сега сме изправени пред това, което трябва да променим, както в себе си, така и във външния свят. Не можем да обърнем главата си в другата посока и да махаме с ръце. Просто си задайте ясно намерение какво искате и го пуснете. Когато съберем достатъчно сила и смелост да направим това, което всеки от нас дълбоко в себе си знае, че е необходимо, наградата ще последва.

Насърчете тялото си да се събуди от хибернация, преди да започне пролетното събуждане. Началото на пролетта не е време за почивка, а за действие. Важно е да култивирате качества като спокойствие, хладнокръвие.

Най-добрата подготовка за пролетта е да установите добри отношения с близките си, да простите на себе си и на другите за грешките. Опитайте се да влезете в новия сезон без конфликти и трудни емоции.

Използвайте това време, за да се освободите от илюзиите на собствената си реалност и да научите как да постигате целите си, като следвате сърцето си. Тогава вашата реалност ще стане чудотворна!

Big Time е активиран. Времето от живота, в което избирате и създавате според плановете на вашата Душа.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7944 0

Водещи новини