Не е желателно да се занимавате с активни дейности

  • 15 февруари 2023 06:05

  • 4405
  • 0
Не е желателно да се занимавате с активни дейности
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец до 07:01ч на 16 февруари

Този период е пълен с оптимизъм. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдаване на режими, обичат да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност, но не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори  страст към хубавия живот. Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Хората започват да се стремят към социума, обществения живот, социалните отношения, стават по-философски настроени. Тези дни са много подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни е да се върви на дълги разстояния. Може да възникне неудържимо желание да си похапнете повече каквото ви се прииска. Да се избягва обаче мазна и тежка храна.

Лунен календар: 25 лунен ден от 03:20ч на 15 февруари до 04:32ч на 16 февруари

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Този лунен ден дава възможност да се опознае мъдростта на земния живот, но не за сметка на външното проявление на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Луната през този период дава малко енергия, така че е нежелателно да се занимавате с активни дейности, да общувате и да започвате нови неща, но може да се завършва започнатото. През този период е по-добре да се занимавате с малки рутинни задачи, за чието решаване не са необходими много усилия. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден на пасивност, усамотение и почивка. Подходящ за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Работете над повишаване на духовността си. Вслушайте се в своя вътрешен глас – това е гласът на вашият ангел пазител – и в този лунен ден този глас особено силно се усеща.

На двадесет и петия лунен ден е важно да запомните, че елементът на този ден е водата. И се отнася за всички събития съответно. Тоест, всичко, от което наистина се нуждаете, „се влива“ към вас и ако нещо „изтече“, значи това е било допълнително бреме за вас. Вашият душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот и не разголвайте душата си.

Финансовите транзакции са успешни на този ден. Парите са тясно свързани с водната стихия, така че късметът ще ви придружава в търговията. Когато вземате решения, разчитайте на интуицията. Днес тя е вашият основен съветник, а не фактите и логиката.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Общуването с близки и любими хора е полезно и препоръчително. Добре е да пребивавате в комфортна и разпускаща обстановка. Подходящо време за чувствен и бавен секс, бързата работа не е препоръчителна. Не е нужно да сменяте често пози или да използвате тези, които изискват много физическа активност от вас. Вместо това се съсредоточете върху чувствеността. Бъдете нежни с партньора си. За максимален релаксиращ ефект можете да направите еротичен масаж или да пиете малко червено вино.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

Допускат се малки покупки, заемане на малки суми. Важно е да не правите това спонтанно, а да обмислите всичко предварително.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4405 0

Водещи новини