Хороскоп за февруари

  • 31 януари 2023 09:06

  • 22246
  • 0
Хороскоп за февруари
©
Слушай новината Слушай новината

Овен – Скъпи Овни, въпреки че началото на февруари може да бъде доста предизвикателно за много от вас, положете усилия и ще имате реален шанс да направите пробив в кариерата си. Старайте се обаче да не надценявате възможностите си и не губете позиции. Този месец създава благодатна почва за вас да претендирате за нещо на професионално ниво, да постигнете професионална цел, най-вероятно да можете да договорите условията на професионално споразумение, което вече съществува.

Марс, планетата на енергията, все още е в знака Близнаци, като по този начин е в благоприятна позиция към знака ви, а това означава, че все още ще получавате много смелост, енергия за действия и също така полезна подкрепа за здравето. 

Планетата на комуникациите Меркурий остава в Козирог до 18 февруари, като по този начин образува неблагоприятен аспект към знака ви, поради което трябва да се концентрирате по-добре, за да не възникнат грешки в цялата сфера на общуване, но най-вече в работата ви. 

Планетата на щастието Юпитер продължава да се движи през собствения ви знак (до май), като по този начин ви оказва благоприятно влияние, поради което сега може да има най-добрите възможности във всички области на живота, което е много удовлетворяващо. Дръжте широко отворени очите си и се възползвайте от възможностите!

Февруари носи положителни изненади по отношение на срещи, запознанства и флиртове. Освен това, хороскопът ви показва, че освен работа и задължения, ви очакват много контакти с вашите приятели и любими хора. Изглежда, че през този месец няма да има особени проблеми и трудности в личния живот. Ако сте необвързани, е много вероятно да създадете ново запознанство или да прекарате вълнуващи моменти с човек от по-широкото ви обкръжение.

Телец – Скъпи Телци, през февруари всички пътища ще бъдат отворени за вас. Началото на месеца е идеално за разширяване на обичайния кръг от познанства и завършване на големи работни проекти. Ще влезете в новия месец със силна и бодра крачка и със сигурност няма да скучаете. Ако нямате навик да си поставяте цели, сега трябва да промените това и да си поставите някои нови цели, които ще бъдат от полза за вас и вашите близки. Придържайте се към тях и няма да съжалявате. 

Слънцето до 18 февруари е в квадратура към знака ви и това означава, че през това време трябва да се успокоите и да си правите повече почивки. Не можете винаги да сте 100% активни, което също може да бъде вредно за вашето здраве. Поемете дълбоко въздух, направете добър план, разделете задачите на етапи и действайте стъпка по стъпка. Не се колебайте да поискате помощ, въпреки че по принцип имате най-голямо доверие в себе си. 

Необходимо е да се стабилизирате психологически, защото сте склонни да предизвиквате лоши вибрации в самото тяло, което води до дисбаланс на хормоните. След като Слънцето премине в Риби, ще заеме благоприятна позиция към знака ви, поради което жизнени сили ще започнат да нарастват.

Февруари ще извади на преден план въпроси, свързани с пътуване, транспорт, пазаруване, но и хора от близкото и по-широко обкръжение. Трябва да обърнете внимание на тези, които се въртят около вас, тъй като сред тях може да има ласкатели без искрени намерения. Този месец повече от всякога трябва да преоценявате внимателно поведението на хората. 

Изглежда, че през този месец няма да има особени проблеми и трудности в личния живот. Ако сте във връзка, ще имате много възможности да прекарате страхотно време с партньора си, стига да му/ѝ обърнете повече внимание. От средата на месеца нататък, може да се появят някои смущения в комуникацията, които могат да създадат леки търкания между вас.

Близнаци – Скъпи Близнаци, февруари е месец, в който ще има няколко момента, които са  ви „скроени и ушити“ по мярка, но също така ще има някои други, които може да са по-взискателни и стресиращи за вас.  Професионалните ви отношения ще бъдат на преден план този месец, което показва, че често ще има поводи за напрежение, което всъщност ще идва от другите. 

Опитайте се да се съсредоточите върху работата и да не позволявате на второстепенни проблеми да повлияят на настроението ви, както и на отдадеността ви на професионалните ви занимания. Трябва да сте много внимателни с решенията си, които вземате в професионален план. Не „подхранвайте“ тревогите си с различни мисли и сценарии, защото ако им позволите, те ще продължат да растат. Астрологичните аспекти на месеца ще помогнат за разрешаването на някои минали проблеми. Приоритетите ви се променят. 

Венера, планетата на любовта, продължава до 20 февруари движението си в Риби, като с това образува квадрат към знака ви, поради което сега ще е необходимо много внимание в областта на отношенията. Когато премине в Овен, ще се оформи един приятен секстил, поради което ще настъпят по-добри времена в областите на любовта, красотата, развлеченията, изкуството и финансите, които трябва да използвате, ако имате възможност. 

Продължават да се появяват дилеми относно човек, който ви вълнува в настоящето или човек от миналото. Ако сте във връзка, този месец ще имате възможности да си прекарате добре с партньора си, но може да има и моменти, които да внесат напрежение между вас, така че доброто настроение е от съществено значение. Свободните Близнаци имат отличен период за приятно прекарване на времето, пътуване, общуване. Не толкова за обвързване, но ще бъдете много щастливи и доволни този месец.

Рак – Скъпи Раци, разположението на планетите в началото на февруари значително ще повлияе на настроението ви, но ако се обградите с близки и позитивни хора и дори когато настроението ви е променливо, всичко ще бъде по-лесно и по-красиво. 

Въпреки че мнозина ще се чувстват силни и пълни с енергия, е необходимо да я пестите и определено да избегнете достигането на въображаемото дъно на силите си още в началото на годината. След хаотичния януари, мнозина от вас мечтаят за спокойствие и стабилност. Оставете настрана всички важни въпроси и бизнес дела и просто се насладете на възможността да дишате свободно. Съсредоточете се върху общуването със семейството си или се поглезете с пазаруване, любима книга, посещение на театър. Не забравяйте да инвестирате не само в материалната, но и в духовната сфера, така ще се чувствате много по-сигурни. Това е страхотно време за самоанализ, самооценка, самопроверка, самоизследване и за разглеждане на вашия живот, постижения, трансформации. Ще се сблъсквате с различни части от себе си и с нови аспекти на взаимоотношенията, но ще можете лесно да се справите с тези предизвикателства.

Февруари може да създаде отлагане и забавяне на плановете, особено ако са свързани с бизнес идея или финансов въпрос. Този месец ви подтиква да се вслушвате внимателно в намеренията на хората, които ще се обърнат към вас, тъй като изглежда, че ще има скрит мотив. 

В областта на любовта имате шанс да укрепите връзката, да възстановите близостта и да подобрите отношенията. Ако имате връзка, този месец е много добър да се сближите отново с партньора си, да го опознаете малко по-добре и да прекарате значително време заедно.  Може да възникнат някои проблеми, които идват от миналото и ще ви поставят в конфронтации. Ако няма съществена причина да се появят отново, по-добре ги изоставете и не им давайте възможност да ви „безпокоят“ сега.

Лъв – Скъпи Лъвове, първата част от месец февруари ще бъде доста лежерна за вас. В работата ви очакват дребни, рутинни задачи. В средата на месеца ще пристигнат неочаквани, но приятни новини, които ще са свързани с напредване в кариерата за някои. Ще имате нужната мотивация да вземете важни решения, които ще променят ежедневието ви. Всичко трябва да е методично и педантично. Има шанс да научите нови полезни знания или да подобрите уменията си. Внесете нови идеи в работата.

Вие сте смели и решителни и е благоприятно сега времето да продължите напред с целите си, да поемете отговорност за започнатите проекти, работата, която сте положили, както и работата, която тепърва предстои да завършите. Вие привличате хората към себе си и заедно ще можете да издигнете нещата на следващото ниво. 

Избягвайте нервно претоварване. Грижете се и за здравето си и го укрепвайте през целия месец. Прочистете се от токсични личности, ненужни неща и се борете със зависимостите. Във всичко трябва да има баланс и хармония, стремете се към духовно обогатяване.

През този месец ще обърнете повече внимание на отношенията с хората. Влиянието на някои негативни астрологични излъчвания внася нервност и напрежение в семейните отношения, особено през първата половина на месеца. Като цяло февруари отново извежда личния ви живот на преден план и създава силни емоции, на които трябва да обърнете внимание, за да не ви подтикват към импулсивни движения и решения. Освен това задълженията и отговорностите от ежедневието ще започнат да нарастват, за това не трябва да оставяте нищо за последния момент. В любовта е важно да намерите компромис, да подхождате към разбирателство чрез разговори без озлобление. Ако сте необвързани, имате благоволението на планетите да завържете ново запознанство.

Дева – Скъпи Деви, през първите две седмици на февруари може да се сблъскате с някои предизвикателства, но е важно да останете верни на принципите си. Ще имате нужда от максимум енергия, защото може да възникне извънредна ситуация на работното място. Не се притеснявайте, ще решите всичко наистина майсторски. 

Работните задължения, отговорности и работата, която трябва да свършите незабавно, ще ви занимават доста и може да придобият известна степен на трудност. Някои нови проблеми, свързани с работата, както и някои нови отговорности вероятно ще се появят през този месец. Ако трябва да подпишете договор или да вземете важно решение, не бързайте: „три пъти премерете, веднъж отрежете“. Важно е да имате търпение и поради възможни недоразумения с най-близките си колеги. Нещата, които ви изтощават, трябва да бъдат премахнати от живота ви. Най-вече обаче това е вашата вътрешна битка с вътрешните ви демони, с която трябва да се справите. 

През втората половина на февруари не е подходящо решаването на сериозни въпроси, особено финансови, затова ги отложете за по-добри времена. Не търсете сега бързи начини за успех, действайте последователно, енергично и самостоятелно. Мнозина ще успеят да разкрият собствения си потенциал, така че звездите ви обещават благополучие и късмет в почти всички сфери на живота. Първата половина на февруари ви носи добро здраве, много физическа активност, а втората половина ви очаква спад в имунитета. Може да почувствате изтощение или умора. Възможни са проблеми с чувствителен стомах. 

Повечето от вас имат усещането, че напоследък сякаш щастието ви избягва, че се срещате с погрешните хора и нямате успех. Това, от което имате нужда е още малко търпение. Ще получите шанс, който не бива да пропуснете. Този период се приема като благоприятен за заетите Деви, които нямат нужда да променят нещо важно, наслаждават се и работят върху задълбочаването на красиви и стабилни партньорски отношения.

Везни – Скъпи Везни, с настъпването на новия зимен месец пред вас ще се открият нови хоризонти. Началото на годината е горе-долу добро и ще имате много енергия и желание за действие. От няколко добри възможности, които трябва да се очакват, поне една предвещава добро бъдеще за дълъг период от време. Всичко, от което се нуждаете, за да развиете своята креативност, ще го получите и ще се засили този капацитет. Бързото вземане на решения не е целта, но опитът да балансирате импулсите ще помогне. Това, което трябва да изградите сега, трябва да има солидна основа.

Запазете ясен ум и се опитайте да останете здраво стъпили на земята. Бъдете много внимателни с документацията, формалностите, може да изплуват някои грешки от миналото, които да ви създадат леки главоболия. Очаквайте добри финансови новини в последните дни на месеца. 

През февруари се посветете повече на разбирането на душата и желанията си. Този месец ще можете да направите много положителни стъпки и промени, за да постигнете по-голямо благополучие и комфорт в живота си. Мирът и хармонията обновяват жизнената ви енергия. За много Везни февруари може да бъде съдбоносен период, когато трябва да направите труден избор: да останете или да си тръгнете. Вслушайте се във вътрешния си глас и ще успеете да вземете правилното решение. В личните отношения дръжте на думата си и изпълнете обещанията, които сте дали. 

Ако сте необвързани, този период е идеален за общуване. Звездите ви дават зелена светлина за начало на нови запознанства и развитие на личния живот, но не чакайте нещата да се случват от само себе си. Трябва и вие да положите усилия. Либидото ви нараства, което е чудесно за по-възрастните двойки или тези, които са от по-дълго време заедно, но само ако вашият интерес е насочен към любимия човек. И така, отворете очите и сърцето си към вестта, че ви предстоят възможности за драстични промени към по-добро в любовната сфера.

Скорпион –  Скъпи Скорпиони, през февруари ще можете да се отпуснете и просто да тръгнете по своя път. Инициативите ви през този месец ще бъдат по-смели. През първата половина на месеца усилията ви на бизнес линията са особено видими. Вие сте мотивирани, готови за действие, искате да развиете уменията си, за да постигнете още повече в живота. Просто внимавайте за преразход на силите. 

Вероятно ще бъдете по-планирани в действията си. Ефективността и приоритетите винаги са нещо добро за постигане на вашите цели и желания. Подкрепата на Слънцето и Юпитер потвърждава възможността тези, които имат работа, да получат похвала и удовлетворение или да получат увеличение на заплатата. Възможно е също така да получите по-добро професионално предложение и във всеки случай всички ситуации имат за цел да консолидират успеха. Затова хороскопът ви съветва да се раздвижите и да се включите, да се възползвате от малкото късмет, който съдбата ви е подготвила. 

Опитайте се да изграждате мостове с хората, а не стени. Понякога можете да направите нещата по-трудни, за да държите всичко под контрол, но истината е, че не можете да контролирате всичко. Едно нещо, което трябва да научите, е да не се увличате от поведението на другите, да бъдете по-автентични и да вземате свои собствени решения. Що се отнася до здравето, опитайте се да се погрижите за пикочните пътища, половите органи и интимността като цяло. Ако забележите някакви симптоми, не ги пренебрегвайте, тялото ви говори чрез тях. 

Вашият домашен живот е малко хаотичен в момента. Отношенията в семейния живот могат да бъдат придружени понякога от кавги. Опитайте се да бъдете по-толерантни и да не влизате в конфликти. 

Сега сте склонни да правите много повече промени в личния си живот. С някои приятели Скорпионът ще прекъсне контактите. На романтично ниво вероятно ще има някои предизвикателства. Импулсът за обновление ще бъде много силен, не издържате повече на монотонността, имате нужда от ново обръщане на страницата, нови пътувания, нови приятели. За щастие всичко се подобрява и могат да се появят интересни нови приятелства.

Стрелец – Скъпи Стрелци, небето през февруари продължава да е благосклонно и този месец към вас. Ще се засили вашата креативност и вашата дързост. Преливащи от енергия, вие работите за успеха на вашите проекти и споделяте с хората около вас дружелюбност, която поддържа вашия ентусиазъм. Ще привлечете внимание към работата си и ще се възползвате от аура, която ще ви донесе много успехи. 

Отлично време за финансови инвестиции, ще има много благоприятни възможности за предприемане на нови проекти и професионално израстване. Бъдете много внимателни към възможностите, които идват по пътя ви и не отхвърляйте нито една. Звездното влияние ще благоприятства професионалното ви признание, ще привлечете това, което искате, стига да имате обективни цели.

Февруари носи задоволителен и динамичен ритъм на живот, но от друга страна, вие няма да сте готови за такава сериозна „надпревара“. Ако не сте сигурни в способностите си, не се колебайте да откажете допълнителни задължения, защото не можете да направите всичко наведнъж. Освен това през втората половина на месеца ще изместите фокуса си върху любовните отношения. Не позволявайте на работата да застраши любовта ви.

Венера поставя личния ви живот в центъра на нещата, а Юпитер подсилва вашият блясък. Подобрявате условията си на живот, но трябва да комуникирате така, че да постигате единодушие, а не противоречия. Ако сте във връзка, е идеален период за разпалване на пламъка, организиране на бягство за двама и подновяване на отношенията с красива сантиментална и чувствена интензивност. Ако сте необвързани, това е моментът да използвате активите си, за да намерите своята сродна душа. Няма да останете незабелязани и можете да разчитате на вашия магнетизъм, за да уцелите целта.

Козирог – Скъпи Козирози, февруари отваря очите ви и събужда сърцето, тялото, ума и душата ви. Транзитът на Меркурий през вашия знак през първата десетдневка на месеца ще продължи да оказва силно влияние върху вашия социален и професионален живот. Ще бъде добър месец, който носи големи удовлетворения, но ще има и кратък напрегнат период. Почивката и доброто настроение трябва да са на преден план. И се опитайте да спрете да мислите за притесненията си за пари.

Винаги работите толкова усърдно и можете да започнете да се чувствате разочаровани, ако усетите, че нещата сякаш не се движат с правилната скорост. Вие се отличавате в структурирането на живота си по начин, който служи на хората около вас, и за вас е важно другите да изпълнят също своята част, за да има всеки ден значение. Поддържайте открит диалог с околните, за да приемат вашите инициативи и предложения. 

Вниманието ви ще бъде насочено към материални и духовни въпроси, което много бързо ще даде плод. Въпреки това, опитвайки се да задоволите амбициите си, рискувате да изпуснете от поглед по-сериозни въпроси, свързани със семейството. Опитайте се да намерите необходимия баланс. Последните дни от месеца са идеални за възстановяване или укрепване на авторитета.

Грижите се добре за семейството и личния си живот. Ваш приоритет е да подобрите средата, в която се развивате и в която искате да инвестирате. Други искат да създадат или разширят семейство си. Юпитер ви подканва да подобрите вашите условия на живот и тези на вашите близки. През месеца ще има благоприятни условия за запознанства с нови хора, флиртове, контакти с интересни хора, което ще увеличи шансовете за романтика за необвързаните.

Водолей – Скъпи Водолеи, през февруари ще преживеете важни вътрешни промени, въпреки че външно всичко ще изглежда по същия начин. Ще промените принципите си, защото ще откриете, че те вече не работят на практика. Промяната в перспективите няма да е незабавна, но стъпка по стъпка ще вървите по своя път. Дори и да срещнете някои предизвикателства, ще бъде по-лесно да ги преодолеете през този период. Ще бъдете оригинални, ще намирате нестандартни подходи при решаване на проблемите. Може да получите нов източник на доходи или да намерите допълнителна работа, която не само ще подобри финансовото ви състояние, но и ще повиши вашето самочувствие. Пазете се обаче от прекомерно харчене на пари.

През месеца ще се радвате на невероятен прилив на сили и енергия. Но най-важното е, че вие самите ще бъдете в прекрасно настроение. Ще имате желание по някакъв начин да се докажете, да изпъкнете сред околните с външния си вид, умения или интелектуални способности. Средата на месеца е благоприятна за решаване на важни професионални и лични проблеми. Прекомерните емоции обаче могат да се превърнат в пречка за постигане на целите. 

Първата половина на февруари е белязана от транзитите на Меркурий и Венера, които ще окажат особено влияние върху любовните отношения. По всичко личи, че ще имате големи изненади от любим човек. Ако сте необвързани, Новолунието на 20 февруари може да върне на преден план по-стара връзка, от която така или иначе не сте искали да се откажете. Но не се надявайте твърде много! По-добре е семейните хора да избягват случайни познанства и да затворят темата „флирт“ за себе си. 

Риби – Скъпи Риби, ще преминете през много промени в настроението през февруари и докато обработите всичко, което се случва, това може да отнеме известно време. Изяснете си какво чувствате, без да бързате. Може дори да се почувствате изгубени, без да знаете в коя посока да поемете и това може да ви разстрои. В живота могат да възникнат трудни ситуации, научете се да управлявате емоциите и да гледате на тези моменти обективно.

Рибите ще прекарат целия февруари в движение и работа. Забавянето в делата ще е възможно едва в края на месеца. Ще се чувствате изтощени, но удовлетворени от всичко постигнато.  Можете да попаднете в непредсказуема ситуация, която да ви обезпокои за известно време. Не се оставяйте да бъдете манипулирани, нямате нужда от чуждо мнение. Организирайте парти у дома, подарете си моменти на релакс с любимите хора, това ще ви зареди най-много с радост и добра енергия.

Енергията на Венера ще засили своето влияние над вас през първата и втората десетдневка на месеца и ще ви подтиква към действия, вземане на важни решения! Ще се озовете в светлината на прожекторите, защото планетата на любовта преминава през вашия знак до 19 февруари. Не чакайте одобрението на родители или приятели, ако вече сте убедени, че вашият избор е най-добрият. 

Колкото и трудно да ви е да правите определени неща, ще намерите правилните решения в точното време. Трябва само да се осмелите и това важи както в любовните връзки, така и в кариерата. Важен период ще бъде около Новолунието на 20 февруари, когато ще имате много какво да спечелите. Трябва да направите всичко възможно, за да постигнете резултати и да създадете комфортна среда около вас. Ако намерите взаимно разбирателство с половинката си, значи всичко върви в правилната посока.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
22246 0

Свързани новини

Водещи новини