Молитвите в този ден действат силно благотворно

  • 20 януари 2023 06:01

  • 8752
  • 0
Молитвите в този ден действат силно благотворно
© pixabay

Луната е в знак Козирог до 20:30 ч на 21 януари

Мислите са устремени към практическата страна на живота. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси. Подходящо време за действия, които се нуждаят от точен и пресметнат разчет. Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Хората са по-отговорни, по-организирани и сдържани в емоциите си. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте това да са семейни проблеми. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. В отношенията се усеща липсата на такт и дипломация. 

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката. 

Лунен календар: 28 лунен ден от 06:52ч на 20 януари до 07:53ч на 21 януари

Един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. Негов символ е лотоса – олицетворение за духовното израстване на човека. Днес могат да станат различни чудеса с вас. Характерът на тези чудеса зависи как ще прекарате лунното денонощие. 

Молитвата и покаянието в този ден действат силно благотворно. Общуването е подходящо и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. 

Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех и в който всички добри дела се възвръщат стократно. Ако през изминалия лунен месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Наградата ви може да е материална или нематериална. Всеки получава това, което е заслужил. На праведника - благо, на грешника - възмездие. В този ден наистина ще оцените себе си по своите „плодове“. 

И в душата на човек и в природата трябва да цари хармония. Да се избягват всякакви лоши думи, разрушителни действия, негативни мисли. Не трябва да се изпитва злоба, да се задържат обидите в себе си и да има стремеж към отмъщение. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Хубаво е да се прояви щедрост в постъпките, да се направи подарък. 

Добър ден за гладуване, за изчистване на организма. Може да се използва сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна. 

Откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението. Цветовете, които носят щастие в този ден са виолетово, лилаво, бяло.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен, а не механично изпълнение. Препоръчва се да го правите само със своя постоянен партньор. Любовта трябва да се изяви не само във физически план, но и в духовен. Бъдете много нежни и любвеобилни. 

Подстригването не е подходящо, може да има негативни последствия за вашето здраве, да се снижи активността ви. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8752 0

Свързани новини

Водещи новини