Време за обновление, очистване, трансформация

  • 30 ноември 2022 06:08

  • 3593
  • 0
Време за обновление, очистване, трансформация
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Риби от 02:16ч на 30 ноември до 06:42ч на 2 декември

През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито. Луната в този знак създава романтична настройка. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Лунната енергия прави хората емоционално нестабилни и лесно податливи на чужди внушения и влияние. Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. 

Уязвими са краката, особено стъпалата и пръстите.  Сложете си най-удобните и меки обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката.

Лунен календар:  продължава 7 лунен ден до 13:22ч

Удачно време за бизнес. Има възможност да се реализират планове и идеи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Състоянието на здравето е непредсказуемо.

Следва 8 лунен ден от 13:22ч на 30 ноември до 13:46ч на 1 декември

Всички начинания в този ден ще бъдат успешни. Добре е да се върнете към старите отложени задачи и да се справите с тях с нови сили. Денят е доста труден, не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. 

Денят е подходящ за вътрешна работа над себе си. Старайте се да не изразходвате енергията си, а да я съхраните. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяйте време за развитие. Време за намиране на нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В  този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. 

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата - от предишни грехове, тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

Седмичен хороскоп от 28 ноември до 4 декември

Настроението и емоциите лесно могат да излязат извън контрол. Всички малки спорове трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се роди сериозен конфликт и да се стигне до силна неприязън на един към друг. Осмият лунен ден е особено труден за фините натури, които са чувствителни към всякакви трансформации. 

Ако имате избор, тогава е добре да прекарате 8 лунен ден с най-добрите си приятели, близки роднини или с хора със сродни интереси. Поддържайте ума си чист, спокоен.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Слънчев календар – 15 слънчев ден – Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3593 0

Свързани новини

Водещи новини