Денят може да бъде непредсказуем и да предразполага към спонтанност

  • 06 ноември 2022 06:25

  • 4206
  • 0
Денят може да бъде непредсказуем и да предразполага към спонтанност
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Овен до 07:16ч на 7 ноември

Характерно е за дните на Овена емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение. Ставаме по-нетърпеливи, припрени, избухливи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Трудно се постигат компромиси в това време. Действията стават по-резки. Не се претоварвате физически. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 16:23ч

Обикновено преминава мирно и спокойно. Нужно е да се вслушвате в своите усещания, а не да ги анализирате. Ден може да бъде непредсказуем и да предразполага към спонтанност.

Денят предразполага още към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Окажете помощ на страничен човек, например да преведете старица през улицата, да помогнете на някоя майка с количката.

Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Посетете църква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи. Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Ден на пасивната енергия. През този период е нежелателно да се развива енергична дейност.

Трябва да се направи в полза на душата.

Пасивността и мързелът са вредни в този ден

Ако няма начин да прекарате деня пасивно, занимавайте се само с дребни проблеми иначе силите ви ще бъдат пропилени. Препоръчително е да посветите деня на любимите хора или на почивка.

Луната през този период е неблагоприятна за каквато и да е дейност, затова не трябва да се извършва почистване, ремонт и други домакински задължения. По-добре е да посветите деня на интересна книга, медитация или просто да се разхождате. Сърцето е най-уязвимия орган през деня. В повечето случаи проблемите с него могат да бъдат предизвикани по психологически причини.

Хората, които пият алкохол да не прекаляват с него.

А на тези, които не пият или пият малко, сега се препоръчва нещо крепко - водка, коняк, уиски, но не повече от една чашка. Основните проблеми със здравето могат да бъдат предизвикани от
гняв и емоционално напрежение.

Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от натрупаните обиди и притегля богатство.

Следва 13 лунен ден от 16:23ч на 6 ноември до 16:45ч на 7 ноември

Слънчев календар – 21 слънчев ден - Денят е свързан с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Добре е, ако в този ден получите писмо или ви звъннат по телефона – знак за кармична връзка с човека. Ще имате заедно общи дела.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4206 0

Свързани новини

Водещи новини