Пасивността и мързелът са вредни в този ден

  • 05 ноември 2022 06:16

  • 2352
  • 0
Пасивността и мързелът са вредни в този ден
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Овен от 01:08ч на 5 ноември до 07:16ч на 7 ноември

Характерно е за дните на Овена емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение. Ставаме по-бързи, нетърпеливи, избухливи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Трудно се постигат компромиси в това време. Действията стават по-резки. Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 16:01ч

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия може да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно.

Трябва да се внимава и да се избягват лекомислените постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. Да се избягват разрушителните дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание.

Следва 12 лунен ден от 16:01ч на 5 ноември до 16:23ч на 6 ноември

Денят носи успех и късмет на всеки, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Силно енергиен ден

Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се  нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Ако прекарате днешният ден, легнали на дивана, отдавайки се на мързел и мечти, тялото ви няма да си почине изобщо, няма да получи новата енергия, от която се нуждае. Ако прекарва това време в пасивност, рискувате да се обострят хроничните заболявания. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж. Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен.

Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Молитвите отправени в този лунен ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации.

Слънчев календар – 20 слънчев ден - Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен начин. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2352 0

Свързани новини

Водещи новини