Плачът в този ден на сън или в действителност е целебен

  • 29 октомври 2022 08:20

  • 2670
  • 0
Плачът в този ден на сън или в действителност е целебен
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец до 16:23ч на 29 октомври

Луната в този знак придава на човек идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието му да покаже своята компетентност. Увеличава се жаждата за приключения и желанието да се отпътува някъде. Дните на Стрелеца са благоприятни за придобиване на нови знания, на нови умения.

Енергийно силен и малко опасен ден

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Внимание: Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане.

Луната е на празен ход от 16:11ч до 16:23ч.

В 16:23ч Луната преминава в знак Козирог до 17:44ч на 31 октомври.

Лунен календар: продължава 4 лунен ден до 12:39ч на 28 октомври

Добре е да се прекара това време в усамотение, в посвещаване на любимото хоби. Отделете време за себе си и за близките си. Не е подходящо време за колективна работа.  Физическото натоварване е добре да се избягва.

Бъдете внимателни и не предприемайте прибързани решения. Това е най-успешното време за избор. Тайните днес лесно изплуват на повърхността. Ден, в който думите притежават специална сила и се изисква повече отговорност.

Тежък ден за организма. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Подстригване може до 12:40ч не се препоръчва.

Следва 5 лунен ден от 12:39ч на 29 октомври до 12:44ч на 30 октомври

Този лунен ден се счита за добър и щастлив. Символът на деня е Еднорога. Приветства се всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, анализ на собствените и други действия, работа над вътрешната осъзнатост и над чистотата на мислите и желанията. Четенето на молитви и мантри може да подпомогне този процес.

В петия лунен ден е напълно нормално, ако настроението и състоянието ви не са стабилни. Докато чувствате, че ви е радостно, после всичко вече може да ви е досадно.  Според поверието на този лунен ден плачът на сън или в действителност е целебен. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства.

Новите дела няма да донесат успех. Добре е да се правят планове за бъдещето.

Подстрижката след 12:40ч може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на нея може да се освободите от депресивно състояние.

Слънчев календар – 13 слънчев ден - Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и освобождаване от негативна енергия. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2670 0

Водещи новини