Седмичен хороскоп от 19 до 25 септември

  • 19 септември 2022 09:07

  • 10816
  • 0
Седмичен хороскоп от 19 до 25 септември
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

На 19 септември Меркурий опозиция Юпитер

На 19 септември Слънце тригон Плутон

На 20 септември Венера тригон Уран

На 23 септември Слънцето преминава във Везни

На 23 септември Слънцето съвпад с R- Меркурий

На 23 септември Меркурий преминава в Дева

На 24 септември Венера опозиция Нептун

Луната през седмицата се движи през знаците –Рак, Лъв, Дева и Везни

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 20, 23 и 25 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 19, 20, 22, 23 септември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

20.09. 18:58 - 20.09. 23:39
22.09. 14:08 - 23.09. 10:55
25.09. 15:50 - 25.09. 19:44


Овен – Сега е моментът да обърнете внимание на работата, освен това ще имате страхотен хъс и ще проявите аналитични умения. Ще се чувствате амбициозни, твърди и решителни, именно поради това ще можете да насочите силите си към креативни действия. Ще покажете своята способност да привличате вниманието към себе си. Вашата симпатия и романтизъм ще ви помогнат да почувствате повече сплотеност с партньора си. Вторник, 20-ти е ден, в който трябва да сдържате емоциите си, за да избегнете  някои предизвикателства.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Телец – Ще се наложи да приложите прагматизма и творческата си изобретателност в действие. Ще можете да поддържате делата си добре уредени, а също така ще имате сигурността и възможността да се насладите на приятно време с партньора си. Вторник, 20-ти е ден, в който трябва да поддържате диалога си хармоничен и да избягвате емоционалните възходи и падения. Ще можете да преодолеете всяко препятствие благодарение на мъдростта при вземането на решения.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Близнаци – Може би през тази седмица вашето поведение да е твърде нетърпеливо и социално непримиримо, както и много чувствително към всякакъв вид критика. Някои важни хора биха могли да ви помогнат в проектите ви. Ще имате голяма жизненост и творческа енергия, както и добри взаимоотношения на работното място, от които трябва да се възползвате сега. Вербалната и емоционалната комуникация ще бъдат много важни. Като цяло ще се чувствате оптимистично настроени и ще можете да се насладите на компанията на другите.

Благоприятни дни – 21, 22, 25

Бъдете внимателни – 23, 24

Рак – Седмицата ще бъде положителна за връзките ви с обществеността. Ще имате голяма увереност в действията си, благодарение на вашата интуиция. Във вторник, основното ви внимание ще бъде насочено към емоционалните ви реакции и способността да бъдете практичен и активен човек, както в плановете и ресурсите си, така и в действията си. Възможно да възникне нещо неочаквано или да възникне някакъв нов проект и да започнете да правите първите стъпки в живота си: не пропилявайте възможностите! Използвайте този период, за да създадете нови връзки и да разширите сферата си на влияние.

Благоприятни дни –  23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Лъв – Седмица на задоволителни резултати. Като цяло ще се чувствате психически и физически енергични. Понякога сте склонни да очаквате твърде много от хората, с които работите, но те може да намерят вашите стъпки твърде бързи: научете се да контролирате нрава си! Във вторник, 20-и, на този ден трябва да избягвате емоционални реакции с партньора и близките си хора. Трябва да се научите да контролирате силното си его. Определено трябва да се погрижите за здравето си, в противен случай то ще ви донесе неприятни проблеми в съвсем близко бъдеще.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Дева –Това може да е седмица на удовлетворение, постижения, успехи и благоприятни взаимоотношения. Можете да достигнете върха на успеха и най-важното за вас ще бъде да се задържите и да преминете към по-високо ниво на личностно развитие. Възможно е да почувствате известно напрежение в отношенията с другите, ако не контролирате силното си его. Любовта може да почука на вратата ви. Трябва да насочите енергията си по подреден начин и да организирате идеите си: помислете преди да започнете да говорите, контролирайте импулсите си.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Везни – През седмицата ще имате смесица от добри и лоши аспекти, във всеки случай нещо, за което трябва да се погрижите, ще бъде начинът, по който общувате с другите, защото бихте могли да смесите чувства с разум и това може да повлияе на вашите взаимоотношения. Трябва също така да контролирате избухливия нрав. Научете се да се радвате на малките неща. През уикенда просто трябва да се отпуснете и да се разсеете! Може да имате кратки пътувания, които ще донесат радост и интересни запознанства.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Седмичен хороскоп от 12 до 18 септември

Скорпион – През седмицата в живота ви може да се появят множество възможности. Нужно е да избягвате стреса по всякакъв възможен начин, да се пазите от скандали и разправии. Вашите нови проекти ще могат да се осъществят по хармоничен и конкретен начин. Можете да смесите чувствата с разума по въпроси, които засягат семейните ви отношения: не се разстройвайте и бъдете по-гъвкави. Трябва да се научите на повече търпение и да постигате вътрешен мир. Опитайте се да не влизате в противоречия с тези, които обичате най-много.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Стрелец – Седмицата може да бъде ключова за вас по икономически въпроси. Ако действате с оптимизъм и използвате творческия си ум, можете да постигнете добри резултати в областта на работата. Благоприятен период за опреснителни курсове, получаване на напълно нова информация за начините за усъвършенстване. Добре е да разчитате на развитата си интуиция. Можете проявите инициативност и взискателност по отношение на себе си и другите - и да получите това, което сте си поставили за цел и искате да постигнете.

Благоприятни дни – 21, 22, 25

Бъдете внимателни – 23, 24

Козирог – Като цяло ще се радвате на успех на работното място и успешни инвестиции, особено ако се вслушвате в гласа на интуицията си, макар и без да забравяте логиката, разбира се. Ще сте много нетърпеливи и социално непримирими; това означава, че ще сте склонни да се разстройвате твърде много при всяка критика и ще бъдете някак нечувствителни към чувствата на другите. Като цяло дръзката ви природа може да ви накара да поемете сериозни рискове. Ще трябва да се занимавате и с чисто земни дела: засаждане на градина, ремонт на дома, домакинство и уреждане на отношенията с членовете на семейството.

Благоприятни дни –  23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Водолей – Благоденствието, сигурността, любовта към удоволствията и социалния живот, сбъднатите надежди и желания ще бъдат нещо важно в живота ви. Покажете своята щедрост и се опитайте да помогнете на тези, които имат най-голяма нужда. Използвайте аналитичните си умения, а също и интуицията си при вземането на решения. Внимавайте да не се съблазнявате от примамливи предложения, пазете се да не станете жертва на измама, бъдете внимателни към текущите събития. Изключително важно е да пазите ставите, да не поемате непосилни натоварвания.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Риби – През тази седмица не е нужно да си поставяте прекомерни цели и упорито да ги следвате.  Най-добрите аспекти ще бъдат свързани с интелектуалните сфери, ученето и преподаването, както и пътуванията по служебни причини. Може да сте склонни да гледате на света от много оптимистична гледна точка. Като цяло ще се чувствате много състрадателни, практични и щедри с другите. Общо взето ще имате голяма жизнена и сексуална енергия, така че можете да планирате прекрасна среща с когото пожелаете...

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10816 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини