В много отношения двойствен ден

  • 19 септември 2022 06:11

  • 3044
  • 0
В много отношения двойствен ден
© pixabay

Луната е в знак Рак до 23:39ч на 20 септември.

Хората сега са по-срамежливи, възприемчиви и затворени. Засилва желанието да бъдем във семейството. Подходящо време, което да отделим за занимания у дома и за грижи за близките хора. Сега е най-доброто време да се погрижим за уюта и комфорта у дома, за семейни събирания. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Настроението става променливо и нестабилно. Нашите преживявания сега са по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия. Каквото и да правите, опитайте се да бъдете внимателни към вашите нужди и нуждите на хората, които ще срещнете, особено емоционалните. Подходящо е да се посети парка, обществени места, уютен ресторант. Благоприятно е да се предложи също домашно приготвена с много любов храна.

Избягвайте да сте груби с партньора си, сега лесно можем да бъдем наранени. Ако нараните, имайте смелостта да поискате прошка и компенсирайте с много целувки и грижи. Един от идеалните дни да занесете закуска в леглото на партньора си и да се насладите на топлината да сте заедно с този, когото обичате.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. 

Лунен календар: 23 лунен ден от 00:11ч на 19 септември до 01:06ч на 20 септември

В много отношения двойствен ден. Денят има тежка, нестабилна енергия, в следствие, на което са характерни прояви на агресия, насилие, разрушение, необратими промени. Често е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането, че нещата се случват не по неговата воля.  Добре е за довършване на започнатото. 

Въздържайте се от бизнес дела. Не е подходящо за никакви начинания. Избягвайте да рискувате. Постарайте се колкото може по-малко да общувате. Време за въздържание и спокойствие. Трябва да имате самоконтрол и когато се създаде неприятна ситуация, по-добре да отстъпите. Не се поддавайте на провокации. Избягвайте да влизате в пререкания, спорове и конфликти. Може да ви се стори, че другите сами създават конфликти и провокират скандали. 

Може да се появи желание за бездействие, апатия и мързел, може да изглежда, че всичко изпада от ръцете ви и нещата не се развиват добре. Много подходящ ден за почивка и разтоварване. Добре е за генерално почистване на дома, да се освободите от всичко старо и излишно. 

Наблюдава се спад в жизнената сила и енергия. Могат да се проявят хронични заболявания. Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма. Увеличава се опасността от травми.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност  и хармония. Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. 

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Покупки – Неблагоприятно време. Единственото, което може да се купува е спортен инвентар. 

Слънчев календар – 3 слънчев ден - Приветстват се всички творчески начинания. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден, при който силата на словото достига своя пик. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви и четене на мантри. Пари получени днес се считат за благи и е добре да се спестят.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3044 0

Свързани новини

Водещи новини