Възможно е в този ден да се срещне голямата любов

  • 03 юли 2022 07:38

  • 2694
  • 0
Възможно е в този ден да се срещне голямата любов
© Novini.bg/Canva

Луната e в знак Лъв до15:32ч на 3 юли

Денят предразполага към разхищение, лесно се харчат пари. Хората са доста емоционални и импулсивни. Трудно се сдържат емоции и чувства. Поради това често възникнат конфликти. Добро време за творческа дейност. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът.

Луната е на празен ход от 13:00ч до 15:32ч. Нищо важно да не се предприема.

В 15:32ч Луната преминава в знак Дева.

Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт.

Лунен календар: 5 лунен ден от 09:39ч на 3 юли до 10:44ч на 4 юли

Символът е еднорогът. Камъни - тюркоаз, розов халцедон, мрамор.

Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Това време е за синтезиране на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Идеално време да се внесат изменения в собствената реалност. Възможно е в този ден да се срещне голямата любов.

Бъдете чисти в своите помисли. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко днес, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете спокойно всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за добро. Ако сте лекомислени, тогава денят ще ви бъде труден. Прибързаните решения се обръщат срещу човек. Ето защо, не предприемайте никакви действия, без да претегляте всички плюсове и минуси, без да мислите за по-нататъшни последици. За разумните хора денят ще донесе късмет.

Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех. Направените в този ден изводи са правилни. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край или да не се започват изобщо. Добре е да се връщат старите дългове във всякакъв аспект. Хубаво е да се тръгне на път, да бъдете в открито пространство. Внимавайте и се опитайте да не загубите нищо в този ден – това, което се губи днес, никога няма да се върне.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Уязвим е стомаха и храносмилателният тракт. Внимавайте с храната. Във всеки случай не е добре да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма. „Под атака” на пети лунен ден е хранопроводът. Ако имате киселини или повръщане, това означава, че някъде сте сгрешили и Луната днес не е благосклонна към вас.

Сексът в този лунен ден може да се смята за целебен. Препоръчително е да е романтичен и нежен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго. (виж времето на празния курс на Луната).

Слънчев календар – 15 слънчев ден –  Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2694 0

Водещи новини