Ден за избор между доброто и злото

  • 02 юли 2022 08:02

  • 2929
  • 0
Ден за избор между доброто и злото
© Novini.bg/Canva

Луната e в знак Лъв до15:32ч на 3 юли

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността. Денят предразполага към хазартност и разхищение, лесно се харчат пари. В този период също лесно се вземат пари на заем (хората са по-щедри), но трудно се връщат. Хората са доста емоционални, а понякога импулсивни. Трудно ще се сдържат емоциите и чувствата. Поради това могат да възникнат конфликти. Също така днес е добър ден за всякакви творчески изяви. Луната в Лъв винаги вдъхновява хората.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: 4 лунен ден от 08:35ч на 2 юли до 09:39ч на 3 юли

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. В този лунен ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и един път режи”.

Добре е този ден да се прекара в уединение, в отдаване на любимото хоби. Не подхожда за колективна работа. Ако колективната работа не може да бъде избегната, поне се заемете с нещо възможно най-спокойно днес, което се нуждае повече от вашите лични усилия, отколкото помощ отвън.

Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Това е най-успешното време за избор.

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък за организма ден. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат сега. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите.

Слънчев календар – 14 слънчев ден –  Добре е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2929 0

Свързани новини

Водещи новини