Денят е напрегнат и провокативен

  • 22 юни 2022 05:59

  • 3957
  • 0
Денят е напрегнат и провокативен
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Овен до 14:59ч на 23 юни

При Луна в Овен е наложително да се включите в някакъв вид активна дейност. Разходките и спорта са много полезни. Трябва да прекарвате повече време на чист въздух, така че клетките да бъдат наситени с кислород, тъй като през този период на тялото особено му липсва.

Дните на Овена се характеризират с вълна от емоции, както положителни, така и отрицателни. Повишава се емоционалността и чувствителността. Това е време на индивидуализъм, следователно като цяло не допринася за укрепване на отношенията.

В това време зачестяват кавги, конфликти, наранявания. Голям е рискът от грешни решения поради прибързани и необмислени действия. Трябва да се избягват места и хора, където са възможни конфликти, както и всякакви спорове.

Уязвима е главата и органите по нея – очи, уши, нос, горната челюст. Не се препоръчва да вадите и лекувате зъби. Често срещано явление са главоболията, мигренозните пристъпи се изострят.

Лунен календар: 23 лунен ден от 02:07ч на 22 юни до 02:28ч на 23 юни

Символ на деня е крокодила. Енергията на деня е напрегната и провокативна. Наричан е ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Това е един от критичните дни, противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, но потокът на енергия е крайно нестабилен. При по-чувствителните натури може да се появи усещането за загуби и че нещата се случват извън техен контрол. Каквото и да става около вас, не се плашете. Помнете, че вие сте въплъщение на светлината и любовта на Бога.

Време за въздържание и запазване на спокойствие. Може да довършвате започнатото. Не е подходящо за никакви нови начинания. Избягвайте да рискувате. Въздържайте се от бизнес дела.

Постарайте се колкото може по-малко да общувате. Отношенията може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се прояви дипломатичност в отношенията. Може да имате усещането, че хората сами търсят скандали. Не се поддавайте на провокации. Пазете се да влизате в пререкания, спорове и конфликти. Трябва да имате самоконтрол и когато се създаде неприятна ситуация, по-добре да отстъпите.

Полезно е да се проведе еднодневно гладуване и процедурите по изчистване на организма. Ако не ви устройва такъв вариант, желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността.

Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Болестите започнали през този ден са продължителни.

Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Слънчев календар – 4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3957 0

Свързани новини

Водещи новини