Време, в което се проявяват резултатите от действията

  • 12 юни 2022 06:00

  • 2135
  • 0
Време, в което се проявяват резултатите от действията
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Растяща фаза на Луната - Твърде активната работа изисква подходяща почивка и възстановяване. Има нужда от разбиране и спокойствие. Безразличието се възприема много болезнено.

Нарастващата Луна благоприятства разрешаването на конфликти. Улеснява справянето с трудни хора. През този период по-лесно се правят компромиси, по-лесно преминават трудни срещи, преговорите са по-продуктивни.

Луната е в знак Скорпион до 01:33ч на 13 юни

В дните на Скорпиона хората се управляват от емоции, възможни са депресия и безпричинни страхове. Скорпионът е сложен знак, така че Луната, от която зависи емоционалният ни фон, в този момент не ни влияе много положително. Не се притеснявайте, ако внезапно се почувствате депресирани, апатични или меланхолични – Луната по този начин ни кара да се вгледаме в себе си и да анализираме случващото се. Интуицията се засилва, но трезвостта на мисленето изчезва.

В дните на Луна в Скорпион, половите органи и ректума са особено уязвими. Лечението на синузит, ринит, гърло, зъби и ендокринна система ще бъде отлично. Бременните да не се напрягат и да прекарат този ден на спокойствие, правейки обикновени ежедневни неща.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 18:54ч на 12 юни (от 17:35ч на 11 юни)

Време, в което се проявяват резултатите от действията. Тринадесетият ден от лунния календар показва какво сме успели да постигнем през предходния период. Ако всичко е минало както трябва, днес ще има много приятни моменти. Настроението ще бъде добро и проблемите ще започнат да се решават от само себе си. Въпреки че ако някои проблеми останат нерешени, ще трябва да им обърнете внимание. В този ден воалът ще се вдигне над много тайни, ще се открият нови способности, ще се появи вдъхновение за творчество. Възможно е да научите нещо, което не ви е било  известно досега. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. 

Ден за учение, за усвояване на нови знания, за натрупване на информация, но внимателно я отсявайте. Не приемайте всичко за чиста монета. Можете да внесете изменения и корекции в плановете, делата и проектите си. Първото впечатление при запознанство може да бъде измамно. Не се доверявайте. Неблагоприятно време за всякакви начинания.

Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Всичко, което се случва с нас днес е заслужено. Вместо да негодуваме и да се възмущаваме от другите е по-добре да се замислим какво сме направили "погрешно" и ако е възможно, да го поправим.

Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалното време да скъсате с тях отношения и да продължите напред. 

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Болести възникнали в сега трудно се поддават на лечение. Който заболее и отиде в болница може да остане там за дълго.

Следва 14 лунен ден от 18:54ч на 12 юни до 20:16ч на 13 юни

Слънчев календар – 24 слънчев ден – Труден и критичен ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, влизане в конфронтации. Трябва да се подготвите да отблъсквате атаките на тъмните сили.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2135 0

Водещи новини