Хороскоп за юни

  • 31 май 2022 10:29

  • 16708
  • 0
Хороскоп за юни
© Pixabay

Овен – Скъпи Овни, С Юпитер във вашия знак имате всички причини да очаквате с нетърпение този месец. Планетният гигант ще стимулира вашите енергии и ще поддържа мотивите ви. Ще постигнете много успех в това, което правите, фокусирайте се върху най-важното. Нищо не ви спира, всичко става възможно. Ако искате да управлявате съдбата си по различен начин, вече имате всички ключове, за да повлияете на маршрута си. Въпреки това, един съвет: Не допускайте да бързате, не е нужно да правите по две стъпки наведнъж. Подарявайте си малко почивка от време на време, за да се съсредоточите единствено върху спасението на душата си, което ще ви се отрази добре!

Очакват се промени в професионалния живот при някои от вас. Ще имате възможността да изясните нещата и да подобрите статуса си. Трябва да играете по правилата, за да сте в безопасност. Ще имате шанс да постигнете мечтите и целите си, дори ако това означава смели стъпки и промяна на работната среда.

Този месец е идеален за преследване на вашите цели. Всичко, което трябва да направите, е да съставите план за действие и да се придържате към него. Имате вътрешната сила да следвате своя собствен път и да преодолеете всяко препятствие, което го блокира. След средата на месеца темпото се забавя и вие ставате по-реалистични и практични, като се фокусирате върху финансовия си растеж. Не се страхувайте от промяната; знаете, че без нея няма еволюция.

В любовен план Сатурн ви дава необходимото самочувствие, а Венера - малкото щастие в любовта. Приоритет сега трябва да ви бъде да обичате сами себе си. Защото само когато отново сте в хармония със себе си, ще сте готови за нова любов. И можете да направите това през юни.

Телец - Скъпи Телци, Юни започва доста благоприятно за всички вас. Звездите ви помагат да балансирате личния и професионалния си живот. Работете върху плановете си, за да постигнете целите си и да прокарате някои неща напред. Вашата независимост е вашата силна страна, заедно с чувството ви за инициативност, което ще ви помогне да постигнете определени цели. Въпреки че сте по-склонни да мислите, отколкото да действате, вече сте решени да се освободите от възможната пасивност, която ви е принудила да се движите по течението досега. Марс ви дава готовност да приложите поне една от новите идеи, планове или мисловни модели. Ще имате зелена светлина за успех, след като Меркурий започне се движи директно още в началото на месеца.

Новолунието в Близнаци – време за преосмисляне и премахване на всичко, което вече не ни служи

Периодът от 4 до 11 юни може да внесе нестабилност в професионалната среда. Тези дни са много вероятни конфликтни ситуации на работното място, включително с колеги и ръководството. Освен това може да се наложи спешно изпълнение на стари задължения и обещания от миналото. Въпреки че сте прагматични и готови да разрешите всякакви противоречия, някои от вас могат да се сблъскат с необичайни ситуации, за които е малко вероятно да сте готови.

Юпитер в Овен иска да ви помогне да израснете в най-смелата версия на себе си, като значително засили вярата ви в себе си. Време е да отсеете „боклука“ и да се освободите от всички токсични хора или травми, които може да ви влачат надолу. Венера във вашия знак се грижи за вашето щастие. Ако сега си седите вкъщи, сами сте си виновни. Необвързаните Телци може да срещнат любовта на живота си този месец.

Ако сте в нездравословна или дори токсична привързаност към партньор, може да имате дълбоко пробуждане, което да ви насърчи да оставите този човек и връзката зад себе си. Всичко това е част от вашето лично пътуване. Време е да освободите тъмнината и да пристъпите в светлината.

Близнаци - Скъпи Близнаци, отваря се нова глава в живота ви и сега трябва да посеете семената, които ще ви дадат плодовете, които желаете или в личния си живот, или в професионалния, или там, където имате нужда от ново и вдъхновяващо начало. Разбира се, най-добрата инвестиция, която можете да направите в момента е във вас самите. Слънцето във вашия знак ви дава повече увереност. Не забравяйте по пътя към постигането на целта да не използвате лъжи и измами. Вероятността от предателство, лъжи и егоистични намерения срещу вас е също твърде голяма. Вслушвайте се в това, което чувате отстрани: в някои думи и дори критика има голям смисъл.

Има интензивни космически промени, които може да почувствате на дълбоко лично ниво този месец. Нужно е да работите над себе си и да не изпускате шансовете, които ви се предоставят. Смелите действия скоро ще донесат положителни резултати. Бъдете независими и решителни и хората около вас ще трябва да се приспособят.

Стойте по-далеч от приключения, рисковани начинания и несериозни действия. Юни се нуждае от малки и разумни ходове, тъй като изглежда, че ще има няколко проблема, които се нуждаят от внимание, а не от импулсивност. Не е изключено в средата на месеца да почувствате силна умора, която освен от напрегнатото ви ежедневие да идва и от мисли, които ви причиняват вътрешни безпокойства.

Връзката ви ще бъде малко разстроена и замъглена. Вие и вашият партньор ще се разминавате по някои въпроси. Ако сте необвързани, не бъдете пасивни, тъй като любовният ви живот ще се завърти положително и бихте могли да срещнете някой нов човек. А може би бихте могли да погледнете по друг начин на някой, когото вече познавате. Понякога този, който търсим, вече е много близо до нас, но отнема време, докато осъзнаем тяхната стойност.

Седмичен хороскоп от 30 май до 5 юни

Рак – Скъпи Раци, през юни късметът ще е с вас в много отношения. Месецът ще бъде доста благоприятен, без големи сътресения, но с това може да предизвикате завист у недоброжелателите си.

Професионалният сектор ще бъде в светлината на прожекторите, тъй като присъствието на Юпитер в знака на Овен изтиква въпроси, свързани с работата. Юпитер от новата си позиция създава благоприятни условия за някои действия, свързани с работата. Поради присъствието на Марс в знака Овен може да има някои моменти на напрежение поради проблеми в работата, но се опитайте да ги избегнете.

Бъдете внимателни с храната, проверявайте качеството и сроковете. Възможно е да имате храносмилателни проблеми. Проверете техническото състояние на собствените превозни средства.

Може да има някои проблеми, които засягат вашите приятели или романтична афера, която ще ви занимава. Период, през който ще бъдете призовани да насочите интереса си към своите чувства, мисли и тревоги, за да можете да ги управлявате, да ги подреждате и не им позволявайте да излязат на преден план и да ви причинят вътрешни сътресения. Не трябва да се месите в делата на други хора и непознати, в противен случай подобни действия могат да доведат до сериозни конфронтации.

Честите срещи с приятели ще ви заредят с позитивна енергия. Не отказвайте срещи, купони, тържества и релакс в нова компания. Планетите са готови да окажат всестранна подкрепа на самотните Раци по сърдечни въпроси. Но това не означава да седите в къщи заключени между четири стени и да чакате своето щастие да падне от небето. Ако сте свободни, е възможно да срещнете човек, който ще ви очарова по различни начини и ще ви накара да приоритизирате личния си живот. Само бъдете по-внимателни с новите запознанства, не е нужно веднага да им се доверявате и да разкривате своите тайни.

Ерогенни зони на Близнаци

Лъв - Скъпи Лъвове, Слънцето осветява вашия слънчев единадесети дом. Това се отразява на активността и приятелските контакти. Ще бъдете постоянно в светлината на прожекторите, благодарение на вашата кипяща енергия и положително отношение.

По време на този цикъл вие засаждате семената за бъдещето, мечтаете за планове, които може да започнете да разработвате след два месеца, ако тогава те все още изглеждат жизнеспособни. Може да поставяте под въпрос някои от правилата, по които живеете и може да сте готови да опитате нещо напълно ново. Вие сте по-привлечени от това, което е прогресивно или нетрадиционно по време на този цикъл.

Звездите ви помагат да се свържете и да прегърнете вашите амбиции и докато го правите, вие се радвате на повишено влияние и подкрепа. Вие сте в отлична форма за вършене на работа, поемане на отговорност и разработване на нови идеи или методи. Показвате дух за напредък. Юпитер ви насърчава да изследвате и разширявате интересите си. Освен това сега сте по-спокойни в ежедневния си живот, тъй като ви е по-лесно да се издигнете над дребните проблеми и да поставите нещата в перспектива по време на този цикъл.

Можете да се чувствате доста обнадеждени за това накъде може да се насочи животът ви. Ако не, това е време да експериментирате с нови идеи и планове или да мечтаете за нови визии за по-пълноценни дейности. Приоритетите ви трябва да бъдат поставени правилно.

Има шанс за създаване на нови приятели, партньори и съмишленици. Ако сте необвързани, бъдете нащрек и обърнете внимание на заобикалящата ви среда; нещо неочаквано предстои да се случи. Съществуващо приятелство може дори да еволюира до нещо различно.

Ден за освобождаване на старото и създаване на ново

Дева – Скъпи Деви, през юни са възможни не само успехи, но и спадове. Ако не сте прекалено амбициозни, спокойно можете да преминете през всички трудни ситуации. Вашият кариерен път и развитие ви тревожат, вие се мобилизирате, за да развиете статуса си или да промените нещата. Отстоявате волята си, дори ако това означава да демонстрирате авторитет, който трябва да управлявате разумно, независимо от личните ви амбиции. Юпитер предизвиква събития, които могат да ускорят промяната, а Марс засилва тази тенденция. Заложете на комуникация, преговори за постигане на целите си. Избягвайте да насилвате нещата обаче. Ако смятате, че натоварването е твърде тежко, не очаквайте веднага да се облекчите, работете с търпение и издръжливост, за да го преодолеете, без да се колебаете.

Слънцето е в десетият ви дом на кариерата и от там ви дава сила и енергия, ще спомогне за активирането на лидерските черти, повишаване на авторитета в обществото. Действайте и бъдете по-упорити в постигането на целите.

Трудно ви е да канализирате своите непреодолими желания. Заложете на своята завладяваща енергия, за да се наложите, но избягвайте да вярвате, че всичко е позволено. Подсилени от енергията на планетарния фон, който отваря врати за вас, вашите емоции са силни, сега е моментът да действате или да избирате. Тъжни сте, когато сте изправени пред реалността и когато откриете, че нямате и малка възможност да избягате от ограниченията. За щастие разчитайте на вашия емоционален живот да се усмихнете отново.

Ако настоящите ви връзки не отговарят на вашите стремежи, вие се опитвате да ги трансформирате. Необходимо е да общувате повече, да придобивате нови контакти. Среща може да промени играта, събитие – да ви накара да се развивате и Венера изостря емоционалните ви амбиции.

Везни – Скъпи Везни, юни ще бъде много балансиран месец за вас. Ще се съсредоточите върху професионални и семейни въпроси, както и въпроси, свързани с вашето лично израстване. За да се възползвате максимално от месеца, ще трябва да решавате проблемите по бърз и ефективен начин. Регулирайте темпото на работата си, за да избегнете претоварване.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 май

На работа ще положите много усилия, за да промените всички неща, които ви дразнят или разстройват. Опитайте се да работите организирано и ефективно. Предстоят събития: ако ги управлявате по интелигентен начин, ще постигнете целите си. Имате много задължения и ако сте пестеливи и контролирате поривите си, ще успеете да ги оправите. Възможен е неочакван доход.

Новолунието на 29 юни каца на върха на вашата астрограма и предполага голяма професионална възможност. Това може да е повишение или награда, но също така може да е сигнал за вашата готовност да се придвижите в нова кариера. Имате космическо разрешение да го направите!

Този месец е идеален за вашата общителност. Ще завържете нови запознанства и ще се отървете от някои вредни за вас стари. На път сте да оправите нещата в отношенията си. Ще бъдете много динамични, комуникативни и убедителни. Този месец ще разреши висящи проблеми в любовния ви живот. Ако сте във връзка, всички недостатъци и несъвършенства ще станат очевидни и ще повлияят на нейния ход. Повърхностните връзки ще се разпаднат, давайки път на нови начала и за двете страни.

Може да започнете нова връзка с някой, към когото се интересувате много и се опитвате да се сближите от доста време. Ако нямате никого конкретно предвид, пак има голям шанс да намерите човека, който търсите.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, юни е страхотно време да инвестирате в себепознание, да наблюдавате най-дълбоките си емоции, да обмислите най-съкровените си желания, за да ги направите по-ясни, особено за вас. През целия юни Марс ще пребивава във вашия 6 дом на работата, така че може да бъдете повече натоварени със задачи. Преодоляването на предизвикателствата ще е вашето най-голямо удоволствие и ще се почувствате победители.

Месецът носи няколко събития в ежедневието на работата ви и ще трябва да имате силата и издръжливостта, за да изглеждате достойни за очакванията, които вашите началници имат към вас. В същото време се откриват възможности, които ви тласкат да се ангажирате и да вдъхнете живот на вашите лични планове и да влезете в траекторията на нови развития в професионалния си живот чрез ново сътрудничество.

Бъдете отворени и възприемащи за новите възможности

През юни ще станете малко по-взискателни към себе си и другите. Ще се стремите към съвършенство в буквално всичко. Промените могат да повлияят на различни области от живота. Това е месец на трансформация.

Обърнете повече внимание на здравето. Не пренебрегвайте макар и най-дребните признаци. Тъй като Слънцето преминава през вашият 8-ми дом, трябва да внимавате с остри предмети, възможни са наранявания. Възползвайте се от възможността да тренирате, да стимулирате мускулите си и да подобрите жизнения си тонус. Добре е да излизате често и да присъствате на социални събития – броят на контактите ви ще се увеличи.

Вашият любовен живот може да го почувствате като вълнуващо каране на влакче в увеселителен парк в един момент и непосилно бреме в следващия. Планетата на любовта Венера транзитира през вашия партньорски сектор и ще премине от вълнуващ съвпад с Уран на 11 юни до смазващ квадрат срещу Сатурн на 19 юни. Вашият партньор може да направи внезапен ход, който да ви изненада. За съжаление, настоящите домашни отговорности може да се превърнат в тежест и за двама ви. Не бързайте да се отчайвате, това е временно, така че просто се дръжте!

Стрелец – Скъпи Стрелци, през юни можете да постигнете много. Повече пари в работата, уважение от колегите, признание от ръководството. Имате нова енергия, изпълнени сте със страст и хъс за живота. В тази силна фаза можете да преодолеете всичко. Следвайте вътрешния си глас. Той ще ви помага да обмисляте внимателно всяка стъпка.

Бързото темпо и динамиката на работа ще изискват от вас да бъдете по-креативни и бързи във всичко, което правите. Възможно е да възникнат покани и възможности за професионално развитие. Приемете това, което идва, без фалшива скромност. Оптимистичният ви и отворен ум само привлича хубави неща. Избягвайте разсейването и останете фокусирани. Винаги помнете, че излишните отговорности и умората се отразяват на вашето здраве. Трябва да почивате повече, да се храните по-добре, да намалите стреса.

Ако се препънете – знак за наближаваща опасност

Ако има нещо, което ви харесва, то е да насочвате целите си и да следвате живота си със спокойствие и концентрация. Така че този месец ще бъде много специален за вашето саморазвитие. Със силното влияние на Телец и Венера ще изострите сетивата си и ще имате дълбока визия за живота.

Венера в Близнаци ще ви донесе нови контакти от 23 юни. Ще срещнете нови и интересни хора. Много е вероятно да сте по-отворени към нова информация и нови преживявания. Вашата дипломатичност и общителност ще засилят социалните ви познанства. Вашият чар и блясък ще привлекат всеки, към когото погледнете. Идеалното би било да се отпуснете и да оцените всяка емоция като нещо уникално и едва тогава да помислите как да постъпите.

Любовният ви живот е балансиран и връзката ви се възползва от положителната енергия на звездите. Под влиянието на Юпитер е много вероятно вашите надежди и очаквания да са по-високи от нормалното. Бъдете внимателни в интимните отношения, тъй като може да проектирате нереалистични или преувеличени очаквания върху партньора си.

Козирог –Скъпи Козирози, много е вероятно този месец да успеете да постигнете целите си и то много бързо. С Марс в Овен можете да реагирате импулсивно и рязко. Междувременно търпението е най-важното ви качество в настоящата ситуация. Само благодарение на него ще преодолеете всички несгоди стъпка по стъпка.

Благоденствието на близките ви е изключително важно, понякога повече от вашите лични амбиции. Способността ви да се адаптирате ще се окаже ценна през следващите дни. Научете се да правите компромиси, ако трябва, за да създадете силно сътрудничество, което ще ви помогне да постигнете целите си. Ще бъдете издръжливи и ще се ръководите от вашата динамика. Може обаче да се почувствате така, сякаш сте на края на силите си. Причината – поради натовареност в работата и правене на няколко неща едновременно.

Седмичен хороскоп от 16 до 22 май

Старанието да се балансира между работа и семейство ще предизвика много трудности. Вътрешният баланс изисква много усилия, както много добре знаете, и това е подходящ момент да го постигнете. Колкото по-добре се чувствате отвътре, толкова по-добре ще бъде вашето представяне отвън, особено на работа.

Добре ще е да излизате повече, да флиртувате повече, да се срещате с група приятели, за да се забавлявате. Венера и Уран се свързват в наелектризираща прегръдка на 11 юни. Тъй като това се случва точно във вашия романтичен сектор, можете да разчитате на неочаквана промяна в чувствата или промяна на обстоятелствата в настоящия любовен сценарий. Преди да „хлътнете“ твърде много обаче, добре е да помислите за потенциалните последствия. Венера ще премине към квадратура на Сатурн до 18 юни, така че импулсивните решения по сърдечните въпроси може да доведат до съжаление по-късно. Нов старт във взаимоотношенията ще бъде възможен по време на Новолуние, което настъпва на 28 юни във вашия сектор за партньорство.

Водолей – Скъпи Водолеи, пред вас се открива нов период, през който ще успеете да се отървете от много проблеми веднъж завинаги и да поставите основите на по-добро бъдеще. Постоянството ви позволява да напредвате бавно, но сигурно към целите си. Понякога поемате твърде много работа и задачи. Претоварвате се и надценявате силата си.

През юни сте много близо до късмет в лотарията. Затворете очи и прегледайте числата в ума си. Ще го почувствате, ще видите светлината зад всяко число, което е правилното. Юпитер е зад вас, той ще ви напътства в решенията. Е, не прекалявайте. Достатъчно е един-два пъти да опитате. Ако ви е отредено, ще спечелите.

Вие се грижите за благополучието на близките си и умножавате инициативите, насочени към внасяне на хармония в дома. Понякога ви е трудно да се справите със суровия Сатурн, който ви връща на Земята по-често от всякога. За щастие, подтикнати от неоспоримата сила на характера, вие управлявате сянката, без да бъдете погълнати от нея. Непредвидено разбъркване на картите в семейството, нова промяна, нов житейски избор, преместване.

Слънцето в знака Близнаци ще ви мотивира да се съсредоточите върху любимите занимания и да намерите начини да се отървете от това, което ви тежи. Хубави новини (или събития) ще зарадват сърцето ви. Разчитайте на своя блясък, за да привлечете вниманието на онези, на които държите или да накарате партньора си да поиска отново да разпали пламъка помежду ви. Заложете на твърд и ефективен начин, за да предадете вашите послания и да убедите хората около вас да вярват във вас и да ви следват. Любовта ще играе важна роля в живота ви ако сте свободни, ще приемате толкова много предизвикателства-предложения, че може да ви е трудно да изберете.Денят е предназначен от самите небеса за съдбоносни срещи

Имате си позитивно настроение, хора, които вярват във вас и опустошителен чар, какво повече ви трябва?

Риби – Скъпи Риби, вашият зодиакален знак през юни получава много добри планетарни влияния, които ви помагат да правите нови планове за курса на бъдещето си! Звездите ви предлагат перспективата и помощта, от която се нуждаете, за да започнете новото си начинание сега... Това може да бъде продължение на вашата работа, дълго пътуване, проучвания, документи и споразумения, които сте чакали дълго време!

Планетата Юпитер в знака Овен, прави по-инициативен и предприемачески характера ви. Фокусирайте се върху това, което искате да правите; опитайте се да се обградите с хора, които споделят мисли, подобни или същите като вашите. В същото време Марс и Юпитер поемат отговорността за положителното развитие за хода и еволюцията на новите взаимоотношения и сътрудничество! Първата половина на месеца Венера и Меркурий в Телец помагат за подобряване на вашите финанси!

Вашият зодиакален знак през юни претърпява динамични промени, които ще донесат обновление, както във вашата психика, така и в личния ви живот като цяло! Този месец е идеален за запознанства с нови хора и укрепване на взаимоотношенията.

Вашият естествен блясък ще очарова всички, привличайки хора около вас, които се чувстват добре. Вашето състрадание ще бъде опора, която другите ще почувстват и най-вероятно всеки, който се доближи до вас, ще се възползва от него. Вашата психическа чувствителност е на върха си и е най-добре да избягвате претъпканите места и преди всичко дискусии и интриги с членове на семейството. Не вземайте страна, наблюдавайте повече и съдете по-малко.

Юни е страхотен месец за вашата романтика, защото малко по малко вие възвръщате искрата в очите си за флирт и срещи, ако сте свободни, докато ако сте във връзка комуникацията с партньора ви се подобрява и има възможности за кратки пътувания!

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
16708 0

Свързани новини

Водещи новини