Новолунието в Близнаци – време за преосмисляне и премахване на всичко, което вече не ни служи

  • 30 май 2022 11:42

  • 8725
  • 0
Новолунието в Близнаци – време за преосмисляне и премахване на всичко, което вече не ни служи
© pixabay

Новолунието на 30 май попада в знака на Близнаци и представлява точка от годината, когато трябва да помислим внимателно как се е променил животът ни досега и какво трябва да направим, за да продължим по този път. Време е да помислим за всичко, което ни се е случило и какво предстои. Без значение какво ви е донесъл животът, независимо къде се намирате сега, тази млада Луна може да ви насочи по правилния път и да ви напомни, че никога не е твърде късно да започнете отначало. 

Когато говорим за енергията на Близнаците, тогава става дума за себеизразяване, намиране на креативност и изразяване на собствената автентичност. Като въздушен знак, енергията на Близнаците ни насърчава да мислим на по-дълбоко ниво, за да можем да разберем кои мисли са автентични и истински и кои произтичат от страхове.

Ако намерите време да се запитате какви мисли ви пречат да продължите напред, енергията на това новолуние ще ви даде цялата подкрепа, от която се нуждаете, за да преосмислите и премахнете всичко, което вече не ви служи. Освен че това е идеално време за преосмисляне, енергията на новолунието ще ви помогне да се доближите до вътрешната си мъдрост. Всички имаме вродена мъдрост в себе си и всички имаме отговорите, които търсим – просто трябва да погледнем малко по-дълбоко в себе си, за да ги познаем и намерим. 

Новолунието обещава да ни отведе в правилната посока, за да можем да канализираме цялата си енергия, но и трудностите, които са ни се изпречили. Промените са това, което дава съдържание на живота, така че направете всичко възможно и променете всичко, което можете и чувствате, че имате нужда.

Новолунието е картина на ново раждане, картина на нов живот, картина на ново начало. Като се има предвид, че буквално всички други астрологични позиции са стабилни, препоръчително е да планирате и да вземете твърдо решение относно всичко, което искате да започнете.

В случай, че сте недоволни от живота си, използвайте тази мощна мисловна енергия на Близнаци и анализирайте какво е това, което ви пречи на щастието, и бъдете максимално честни със себе си. Може да не сте в състояние да повлияете на това, което ви разочарова и в този случай нямате друг избор, освен да се съсредоточите върху това, което ви доставя удоволствие. Ако, от друга страна, можете да повлияете на това, което ви разочарова, направете всичко възможно и го разрешите. 

Емоциите са двигател на всички събития и процеси в нашия живот. Те силно влияят на мислите ни, така че за да живеем щастлив и пълноценен живот, трябва да избираме положителни мисли.

Със сигурност всички трябва да обърнем внимание на комуникацията и новините, които получаваме. Нека бъдем внимателни.

Няколко важни неща, които трябва да направите в деня на новолунието:

- Направете своя нов списък с желания, планове и цели. Разделете ги на краткосрочни, средносрочни и дългосрочни. Това значително ще допринесе за по-добрата организация, а оттам и по-лесното им и щастливо реализиране.

- Купете си нещо хубаво. Направете себе си щастливи.

Седмичен хороскоп от 30 май до 5 юни

- Тъй като Новолунието е в Близнаци, задължително си купете книга. Четенето обогатява нашия опит в живота, така че ако сте го пренебрегнали, върнете се към него точно в този ден.

- Помогнете и дарете нещо на някоя от организациите, които се занимават с правата на децата и младежите, както и тяхното образование, или детска градина, училище, библиотека и други подобни.

- Денят е чудесен за започване на диета. 
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8725 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини