Това е най-добрият ден за почивка

  • 29 май 2022 06:38

  • 3908
  • 0
Това е най-добрият ден за почивка
© Novini.bg/ Canva

Луната е в Телец до 20:24ч на 29 май

Когато Луната е в знак Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза сега са много уязвими.

От 17:11ч до 20:24ч Луната е на празен ход. В това време не е подходящо да се предприемат важни неща. Романтичните срещи може да не минат много добре.

В 20:24ч на 29 май Луната преминава в знак Близнаци.

Лунен календар: 29 лунен ден от 05:09ч на 29 май до 05:38ч на 30 май

Този ден се ползва с лоша слава и се смята за сатанински в лунния календар.  С него завършва лунният цикъл. Един от най-тежкитe и трудни дни на месеца. В него се активизират тъмните сили на астрално равнище. Носи много мощна енергия, с която повечето хора не могат да се справят.

Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Не трябва нито да се започва нищо ново, нито да се планира, нито да се вземат важни решения. Не се занимавайте с нищо друго освен с обичайните и необходими битови и житейски дела. Бъдете внимателни във всичко! Не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си.

Старайте се да се въздържате от негативни емоции. В този ден добре подбирайте контактите си. Отношенията могат да станат много напрегнати. Силно нараства вероятността от избухване на спорове, конфликти и ако навреме не се овладее положението, острите ситуации могат да прераснат във враждебност за дълго време. Избягвайте изясняване на отношения, търсене на обяснения. Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкова по-големи са шансовете да избегнете проблеми в бъдеще. Ако сте принудени да общувате, не забравяйте, че 29-я лунен ден е изпълнен с предателства.

Стремете се само към добри постъпки. Добре е да се простят всички обиди. Не приемайте нищо навътре в себе си. С подрастващото поколение бъдете внимателни и се старайте да не ги докарвате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Избягвайте масови мероприятия, сбирки на много хора, пътувания, тъй като има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на физическото тяло от шлаките. Домът също е добре да се изчисти – може да обиколите стаите със свещ, да опушите пространството с тамян или благовония. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Секс - Добре е да се избягва. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Покупки - Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. 

Градинарство – Избягвайте да се занимавате с растенията, със садене и пресаждане.

Добре е около вас да изобилства светлината. Освен електричеството е добре да има запалени свещи.

Слънчев календар – 10 слънчев ден –  Контактите да се сведат до минимум. Подходящо време за уединение. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3908 0

Свързани новини

Водещи новини