Квадратура Венера/Плутон

  • 27 май 2022 09:32

  • 3334
  • 0
Квадратура Венера/Плутон
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

На 27 май се оформя квадратура между Венера и Плутон, което  си е откъдето и да се погледне дисхармоничен аспект, който внася напрежение най-вече в личните отношения. 

Труден аспект основно за Овен, Рак, Везни и Козирог, родени през третата декада и за тези, които имат Асцендент или лични планети (Луна, Меркурий, Венера и Марс) близо до 28-ия градус на горните знаци.

Богинята на красотата, която има някакъв аспект - и особено лицето на квадрата - с такава авторитарна и манипулативна планета като Плутон, е принудена да се откаже от нуждата си от спокойствие и баланс, за да стане кралица на подземния свят. Тук Венера усеща голото си тяло оголено и се чувства несигурна, защото трябва да се изправи пред тъмната и грозна страна на себе си. Липсата на самочувствие я прави агресивна и манипулативна, за да има контрол над нещата. Плутон може да е труден, но той ще научи на нещо много важно Венера, че за да стане истинска кралица трябва да обича и своята грозна страна.

Проблемите, които досега само са кипели, започват да излизат на повърхността и да създават напрежение чрез изблици на ревност или чувството за собственост и притежание. В основата на проблемите, които възникват в тези дни, разбира се, е добре скрит страхът, несигурността, които изпитваме ние или нашият партньор. Заплахите и ултиматумите са често срещано явление по това време, както от страна на партньора към нас, така и от нас към партньора, особено ако се чувстваме потиснати по някаква причина.

Отношенията, които имат солидни основи, ще могат да преминат безболезнено, но там, където има натрупана болка в разклатена връзка, нещата могат да ескалират. 

Ден, в който се задействат мистериите на Нептун

С Венера в импулсивния знак Овен и потайния Плутон в Козирог, през това време може да се чудите дали партньорът ви е искрен в това, което ви казва, дали тази връзка има дълбочина. Ако доверието е разклатено, това води до импулсивни, натрапчиви енергии и ревност, които се завихрят в ума ви. Може би някои от тези ваши действия имат своите корени в миналото.

Може да изпитате силна еротична страст, но бъдете много внимателни с избора си. Можете като нищо да се забъркате във фатална, мъчителна връзка.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3334 0

Свързани новини

Водещи новини