Ден, в който се задействат мистериите на Нептун

  • 27 май 2022 06:00

  • 2677
  • 0
Ден, в който се задействат мистериите на Нептун
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Овен и на празен ход от 06:21ч до 09:24ч

Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

В 09:24ч Луната преминава в знак Телец, където ще остане до 20:24ч на 29 май

Търпението забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. 

Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от простуда.

Лунен календар: 27 лунен ден от 04:22ч на 27 май до 04:44ч на 28 май

Мистичен ден - време за откровения, познания и тайни. В този ден се задействатмистериите на Нептун. Време за подготовка за нов жизнен етап. 

Прекарайте един ден в изследване на света. Днес интуицията е изострена, с нейна помощ можете да получите тайни знания. За да придобиете това знание, се препоръчва да медитирате и да слушате вътрешните чувства. Ден на открития, прозрения, откриване на истината. Ако искате просветлението да слезе върху вас, освободете се от решаването на рутинни въпроси. Ежедневието и дребните въпроси само ще ви разсейват.

Подходящо време за благотворителност. Всички останали операции с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност в този лунен ден, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се във своя вътрешен глас. Отворете сетивата си. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което трябва да се движите. Ще срещнете нужните хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес. 

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Опасни са пиянството, да се слуша силна музика. 

Енергиен център са коленете. При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна.  Добре е сега да не се консумират цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие. 

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. 

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете. Ако сте подозирали любим човек в предателство и сте го сънували по положителен начин (например той ви е спасил от смърт или друго), тогава вашите подозрения са напразни.

Слънчев календар – 8 слънчев ден – Днес можем да получим Божията благодат. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат, затова живейте свободно и независимо, а не по график.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2677 0

Свързани новини

Водещи новини