Денят е добър за всяка работа

  • 28 април 2022 06:00

  • 2495
  • 0
Денят е добър за всяка работа
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 03:20ч на 30 април

Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един замах и да продължите нататък. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите.

Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличават се страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността.

Уязвими са е главата, мозъка, очите. Ако не е наложително, отложете посещението при стоматолог.

Лунен календар: 27 лунен ден от 05:34 ч. на 28 април до 05:55 ч. на 29 април

В този лунен ден всички нововъведения и амбициозни планове лесно се осъществяват. Възможно е да се получат придобивки от по-рано сключени договори и сделки. По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Но той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела.

Добре се съчетават разума и интуицията. Хубав ден за общуване с хора от по-старото поколение - родители, баби, дядовци, други роднини. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост и възможност да погледнем по нов начин на старите проблеми. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отблъсквайте, изслушайте го и му благодарете.

За да бъде 27 лунен ден успешен, трябва да поддържате духа си в леко и радостно състояние, като се избягва всяко напрежение и вълненения. Можете спокойно да посетите данъчната инспекция и държавна администрация. Навсякъде ще имате "зелена светлина". Днес не е подходящо за битова работа и домашни задължения, можете спокойно да ги прескочите.

Седмичен хороскоп от 25 април до 1 май

Двадесет и седмия лунен ден е много подходящ за срещи. Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всякакви скандали и изясняване на отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Не пропускайте възможността да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за обучение и самостоятелно развитие. Добре е да прекарате време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото знание.

За тези, които сериозно се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържат с вътрешното си „Аз”, да получат интуитивно прозрение и да притеглят към живота си необходимата им ситуация.

Болестите започнали в този ден не са опасни. Коленете са уязвими и е добре да се лекуват. Всяка химия сега е противопоказна. Излишното пиене на лекарства да се избягва. Най-доброто лечение сега е народната медицина и хомеопатията. Ако не е наложително, отложете ходенето до болница и прегледи на рентген.

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за зачатие.

Покупки- Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Слънчев календар – 9 слънчев ден – Добре е дома да се очисти от негативна енергия, да гори запалена свещ, да свети лампа. Хубаво е да се изгори всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, за да изгори натрупаната негативна енергия.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2495 0

Водещи новини