Да се избягват всякакви крайности

  • 17 април 2022 06:11

  • 5359
  • 0
Да се избягват всякакви крайности
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Скорпион от 03:24ч на 17 април до 05:18ч на 19 април.

Активират се процесите формиращи нашите чувства. Самочувствието ще въздейства най-вече на емоционалната сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се контролира състоянието на жизнения тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще са по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни. Затова периодът е твърде конфликтен. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Труден и неблагоприятен ден

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 21:11ч на 17 април (от 19:55ч на 16 април)

Светъл и чист ден, ден за миротворство, в който се постига  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Добре е да се медитира върху символите на лунния ден, които са пеперудата, гълъба.

Ден за стремеж и полет нагоре към висините, но може да стане причина и за душевни страдания, измъчване на съвестта и чувство за вътрешна пустота, ако човек позволи да властват страстите му и се спусне в бездната на нисшите влечения.

Човек е нужно да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако той живее в съответствие с енергията на лунния ден, то ще се радва на живота. При условие, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празното любопитство, отмъстителност, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители.

Време за връзка с природата, разходки, пътуване. Твърде бързите движения и активност пораждат неприятности в живота. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитвайте да разберете другите хора. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен. Не се препоръчва да се крещи и безцеремонно поведение. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обидят, добре е да се запази спокойствие. 

Следва 17 лунен ден от 21:11ч на 17 април до 22:30ч на 18 април

Слънчев календар – 28 слънчев ден – Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Усещането за тежест в тялото в този ден е нормално, да не ви плаши. Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други злини.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5359 0

Водещи новини