Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение на вътрешната ни същност

  • 20 март 2022 06:12

  • 3861
  • 0
Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение на вътрешната ни същност
©

Луната e в знак Везни до 17:46ч на 20 март. 

Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да се вземе важно решение, да се направи избор. Затова отлагайте важни решения за по-добри времена. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Луната е на празен ход от 14:41ч до 17:46ч. В този период не предприемайте нищо важно.

В 17:46ч Луната преминава в знак Скорпион.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 21:15ч

Символ на този ден е огледалото. Самият лунен ден играе ролята на огледало за нас, където се отразява нашата истинска същност. Можете да видите своите отрицателни и положителни страни, тъй като всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение на нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот.

В този лунен ден символите и знаците са важни. Трябва да сте много внимателни, за да не пропуснете някой намек спуснат за вас свише. Ако сте достатъчно умни, можете да разберете много и да получите важен урок за себе си.

Не живейте по план, защото нещата могат да протекат по напълно различен начин

 Всичко, което се случва днес, вие сами сте си го причинили. Предизвикали сте това, което се случва със своите действия и мисли. Нищо не е случайно. Ако все пак нищо не се случи, значи всичко е наред. Живеете правилно. 

По принцип не се очакват специални опасности  и проблеми, но бъдете внимателни, приятелски настроени и проявявайте доброта към другите. През този период не трябва да има прояви на егоизъм и егоцентризъм, дори в най-малки дози е недопустимо. Мислите не трябва да са отрицателни. Настройте се на положителна и доброжелателна вълна, проявете грижа, уважение и любов към другите хора, бъдете благоразумни. Не е нужно да сте активни, по-добре да се отпуснете.

Ако днес се появят кожни обриви или някои кожни заболявания, това показва, че вие не живеете според духовните закони. Полезно е да се почистят червата. Болест появила се днес може да бъде продължителна. Добре е по-малко да се спи.

Стайните растения поливайте много умерено, тъй като в почвата остава много повече влага. 

Подстрижката ще увеличи вашата харизма, добре ще повлияе върху самочувствието и ще подсили вашите сили и здраве. Особено ще повлияе върху белите дробове. Все пак е Луната в намаляваща фаза. Косата може да бъде подрязвана, само ако искате да забавите растежа й и да укрепите корените. 

Следва 19 лунен ден от 21:15ч на 20 март до 22:30ч на 21 март

Слънчев календар – Има 6 междинни дни между старата и новата слънчева година - 5 слънчев ден –  Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Не трябва да се нарушава хармонията в този ден. Особено актуално е правилото: „Мълчанието е злато”. Не трябва да има конфликти, затова проявявайте разбиране към другите. Добре е да се помирите с някого, ако сте скарани.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3861 0

Свързани новини

Водещи новини