Ден за състрадание, милосърдие, хармония и любов

  • 13 март 2022 07:30

  • 2644
  • 0
Ден за състрадание, милосърдие, хармония и любов
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Рак до 21:33ч на 13 март

Това време е подходящо да се посвети на семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют и комфортна обстановка. Този период се характеризира със загриженост и взаимна отдаденост. Един от най-добрите способи е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини. При Луна в Рак се повишава чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Уязвими са стомаха и диафрагмата.

Луната излиза на празен ход от 17:45ч до 21:33ч, след което преминава в знак Лъв.

Лунен календар: 11 лунен ден продължава до 13:14ч на 13 март

Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай. Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Не трябва да се претоварвате. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение. Уязвими са главата и гръбначният стълб.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Проявата на чувства към близки или приятели ще помогне да се оправят влошени отношения.

12 лунен ден започва от 13:14ч на 13 март и продължава до 14:17ч на 14 март

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Символ – сърце. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите, не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави.

Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро.

Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали енергията на лунния ден.

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации.

В този ден добрите молитви биват чути във Вселената, но те трябва да са искрени.  Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и близките си.

Слънчев календар – 28 слънчев ден – Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Добре е за уединение, медитации.

Астро-аспекти

Слънце съвпад Нептун (важи няколко дена)

Луна опозиция Плутон ( 17:00ч – 19:00ч)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2644 0

Свързани новини

Водещи новини