Денят може да донесе изпитания

  • 14 февруари 2022 10:14

  • 811
  • 0
Денят може да донесе изпитания
© pixabay

Луната е в знак Рак до 13:18ч на 14 февруари

Влиянието на Луната в този знак е особено интензивно и дълбоко, силно засяга емоционалното състояние. Повишена чувствителност и възприемчивост към различните влияния. Човек лесно се поддава на бързите емоционални реакции. 

Уязвими области са млечните жлези, ребрата, диафрагмата, областта на черен дроб и жлъчка, стомаха и дванайсетопръстникът.

Луната е на празен ход от 12:28ч до 13:18ч. Нищо важно не предприемайте в това време. 

В 13:18ч Луната преминава в знак Лъв. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 15:28ч на 14 февруари

Денят е удачен за началото на всяко важно дело. Всичко, което се започне в този ден ще има успех (виж празния ход на Луната). Ден на силните, решителни действия и може рязко да се повлияе върху събитията. Не трябва да бъдете мързеливи, да хабите енергия за дреболии, да се месите в делата на другите. 

Всяка физическа работа е полезна. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате. Възможно е да се изпита тъга, меланхолия. 

Следва 15 лунен ден от 15:28ч на 14 февруари до 16:33ч на 15 февруари

Денят е провокативен и сложен, със силна енергия. Ден, в който сме подложени на различни съблазни и изкушения, а умът е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Съдбата може да ви подложи на изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Тези тенденции могат да доведат до раздразнителност, агресия и упадък на силите.

Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Старайте се да запазвате спокойствие във всяка ситуация, да не се поддавате на изблиците на емоциите. Бъдете внимателни и предпазливи, запазете вътрешно спокойствие. 

Бързането, необмислените решения, неспособността за оценка на рисковете и прекомерните амбиции могат да повлияят негативно на работата.  Всичко, което се започне  в този лунен ден е обречено да среща препятствия. Пазете добре вещите си. Избягвайте да общувате с негативни хора и да започвате нови дела с непознати: има голям риск да попаднете под влиянието на другите, да станете жертва на измама.

Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти, често възникващи на сексуална основа. Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Слънчев календар – 1 слънчев ден - В първия ден на новия слънчев месец поверието гласи, че е добре да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк. Денят е благоприятен за оптимистите и тези, които водят хората като лидери, водачи. Не бива да се поддавате на униние и депресия.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
811 0

Свързани новини

Водещи новини