Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално

  • 07 февруари 2022 06:04

  • 2394
  • 0
Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално
© Pixabay

Луната e в знак Телец от 00:54ч на 7 февруари до 12:28ч на 9 февруари

Увеличава се търпението и силата на волята ни. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност за друго време. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 10:48ч

Следва 8 лунен ден от 10:48ч на 7 февруари до 11:12ч на 8 февруари

Ден за трансформация, вътрешно преображение и възраждане – символ Феникса. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция.

Хороскоп за февруари

Характерно за деня е енергийна нестабилност. Запазете оптимизма си и чувството за хумор. Не се учудвайте, ако се случват непредвидими събития. Възникнали проблеми трябва да се решават бързо, да не им се оставя време за развитие.

Това е добър ден за всякакви начинания, преосмисляне на живота и прочистване от натрупания негатив. Всички начинания в този ден ще бъдат успешни. Добре е да се върнете към старите отложени задачи и да се заемете с тях с нова сила. 8 лунен ден е подходящ за малки рутинни задачи. По-добре да работите в екип. За смяна на работата денят е неутрален. Към началството може да се обръщате с малки молби, за по-сериозните въпроси е по-добре да отложите.

Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Може мислено или реално да поискате прошка от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и вие да простите на тези, които са ви наранили. Сега това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Гледайте пламъка на запалена свещ и си представяйте как всички обиди и неволи изгарят в него.

Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за интелектуални занимания, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Препоръчително е да се откажете от изтощителната домашна работа, която изисква много физическа активност. Може да отнеме много сила и енергия, които ще отнеме време за възстановяване.

За заболелите в този ден болестта може да се окаже много опасна. Уязвими са костите, ставите, черния дроб. Може да се гладува и да се проведе изчистване на стомаха и червата. Време за обновление, за очистване - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Всъщност близостта е нежелателна. Дори да чувствате желание и сили в себе си, добре е да се въздържате, за да не си навлечете неприятности.

Слънчев календар – 24 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Много труден и критичен ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да влизате в конфронтация. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги, на свещени текстове.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2394 0

Свързани новини

Водещи новини