Днес сексът е творчески акт

  • 23 януари 2022 06:19

  • 5296
  • 0
Днес сексът е творчески акт
© Freepik

Луната e в знак Везни от 00:04ч на 23 януари до 05:58ч на 25 януари.

Дните са изпълнени с енергията на сътворението, а тъгата, конфликтите и негативизмът са оставени настрана. През този период ще постигнете най-добър напредък в независимия бизнес. Запазете идеите си за себе си, преди да бъдат реализирани, защото те лесно могат да станат чужди.

За повечето хора периодът на преминаването на Луната през знак Везни означава приятни и спокойни дни. Рязко нараства емоционалността и интересът към противоположния пол.

Хороскоп за януари 2022

Сега може да бъде нарушено равновесието в организма и да се обадят болните бъбреци, ендокринната система (особено подстомашната жлеза), цистит, проблеми с кожата и кръвта. Препоръчва се да не се отдавате на излишества в яденето и пиенето, да не се пуши и да не се злоупотребява с пиенето. Обърнете внимание, че не трябва да се простудява областта на кръста и бъбреците, както и да не настиват краката. Обличайте се топло. Цялостно гладуване в този период е вредно.

Рецепта при цистит: 2 супени лъжици люспи от лук се заливат с 400 мл кипяща вода. След изстиване се прецежда. При остър цистит се пие от отварата по ¼ чаша два пъти дневно в продължение на 3-5 дни. При хроничен цистит – 2 супени лъжици 3-4 пъти дневно в продължение на 10 дни. Същата отвара помага при аменорея.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 23:13ч

Денят има мощна енергия, която събужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост. 21 лунен ден е подобен на третия, но в него има много по-малко позитивност. Символи на деня са кон, колесница. Тялото е колесницата, разумът е колесничаря. Благоприятно време за активни действия, за въплъщение на идеи в конкретни дела, но само позитивните дела ще бъдат осветени.

Енергията на деня се проявява чрез работата и ритъма на сърцето, въобще вътрешният ритъм на организма и циркулацията на кръвта. Противопоказно е натоварването на черния дроб и кръвоносната система. Яжте храни с червен цвят и кисел вкус: нар, моркови, цвекло, червени боровинки. Не се препоръчват белтъчни храни и продукти с повишено съдържание на мазнини, тъй като нарушават формулата на кръвта. Физическите упражнения са много полезни, но ако се правят само в този ден, няма особена полза от тях. Не започвайте отначало, а продължете – само тогава ще успеете. Храмът на душата се изгражда, когато всеки ден слагате тухли в него. Тогава ще бъде интересно да живеете в него и да съзерцавате живата красота, която вие и Бог сте произвели и изпълнили с радост. Полезно е да изчиствате аурата със сладък аромат.

Този ден се нарича „ден на братството“. Всякакви колективни дейности са благоприятни. Не бива да се проявява егоизъм, дребнавост. Може да се наложи да жертвате своите интереси. Останете на страната на справедливостта и защитавайте своето мнение. Не лъжете и не позволявайте на другите да ви лъжат.  Слушайте интуицията, тя знае отговорите на всички въпроси и днес със сигурност ще е вашият най-добър съветник.

Сега не бива да оставате сами дълго време, нужно е да сте по-близо до хората, да прекарате този ден с приятели или колеги от работа. Ако сте имали първата си среща в двадесет и първия лунен ден, смятайте себе си за късметлия. Тези отношения често се превръщат в сериозни. 

Днес сексът е творчески акт и трябва да бъде активен, енергичен, креативен, изпълнен с нови идеи, техники и позиции. Представете си, че телата ви са в ръцете на Божествен Скулптор, който ви извайва чрез Любовта. Предайте се на фантазиите си, не се сдържайте.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието. Ако възникнат проблеми с финансите или със здравето, то подстрижете малко, няколко косъма и всичко ще се реши от само себе си.

Годишен хороскоп за 2022 година – това обещават звездите

Някои мистични училища твърдят, че благотворителните дела, извършени в двадесет и първия лунен ден, няколко пъти увеличават добрата карма и помагат да се освободим от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

Следва 22 лунен ден от 23:13ч на 23 януари до 00:23ч на 25 януари

Слънчев календар – 9 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Подходящо е да се започнат нови и сериозни дела. Полезно е да се ходи пеша. Време за пост. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Хубаво е да се посети църковен храм. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5296 0

Свързани новини

Водещи новини