Как ще ни се отрази квадратурата между Марс и Нептун

  • 10 януари 2022 16:54

  • 1699
  • 0
Как ще ни се отрази квадратурата между Марс и Нептун
© Pixabay

В нощта на 11 срещу 12 януари Марс оформя квадратура с Нептун. Влиянието е в рамките на 2-3 дена. Това време е трудно и объркващо за повечето хора. Възникват много съмнения. Чувстват се обезсърчени и неадекватни. Може да се наложи да се сблъскате с последствията от минали действия. Сега е моментът да се оттеглите и да размислите, за да можете да оцените нещата от по-духовна и по-малко егоистична гледна точка. Пазете се от илюзии.

Може да се почувствате подтикнати да действате нечестно или тайно, което трябва да избягвате на всяка цена, защото в противен случай ще има проблеми, с които ще трябва да се справяте, без да знаете много добре как и с кого.

Физически не сме в най-добрата си форма и лесно податливи на зарази. Най-доброто, което можете да направите, е да се изправите срещу страховете си и да запазите енергията си. Въздействието на този аспект е по-скоро на психологическо ниво, отколкото на практическо и се фокусира върху нашите ценностни системи. Разтваря ситуации, които вече не трябва да бъдат и инсталира нови схеми.

Слънцето и Нептун в творчески аспект – проводник на Божествена любов

Работата и важните проекти претърпяват трудни промени сега. Вероятно някои ще се почувстват много разочаровани и обезсърчени, но не губете напълно вяра и не изхвърляйте всичко през прозореца! Това със сигурност е време да поставите под въпрос вашите ценности, цели и посоки в живота, но се опитайте да вземете рационални решения, вместо да действате просто от разочарование.

За този транзит е характерно потиснат гняв, тайни действия и интриги, измами, трудно контролиране на подсъзнателните желания. Не се учудвайте, ако се почувствате разсеяни, разочаровани от близките и околните или депресирани. Подтиква към сексуални излишества. Задължително трябва да се избягва употребата на алкохол и наркотични вещества. Възможни са измами в бизнеса и търговията. Това е тежък период за епилептиците. Пазете се от клевети. Избягвайте спекулациите!

Този аспект може да тласне човешката слабост към всякакви пристрастявания, да унищожава определени ценности на егото, за да придаде по-благородно измерение и да събуди нова идентичност или посоки на живот. Всичко зависи от това какво ще направи човешкото същество с тези енергии.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1699 0

Водещи новини