Денят носи позитивна енергия

  • 14 декември 2021 06:04

  • 3252
  • 0
Денят носи позитивна енергия
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 10:12ч и се движи на празен ход.

В 10:12ч Луната преминава в знак Телец.

Луна в Телец - Земният елемент е активен. Телец внася материалност в пространството и тези дни са добри за вършене на всяка напрегната работа около къщата. Всяка тежка еднообразна физическа работа ще бъде завършена с успех. Това е перфектен момент да започнете ремонт.

Чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза сега са много уязвими.

Лунен календар – продължава 10 лунен ден до 14:20ч.

Денят носи положителна, мека енергия, която влияе на човека по най-добрия начин, като носи късмет. Това е прекрасно време. Символ на деня е фонтанът и всеки източник на живителна влага.

В 10-ия лунен ден Кундалини се издига. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Именно сега се откриват тайните възможности на човешкото съзнание. Човек може изведнъж да открие в себе си нови способности.

Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове.

10 лунен ден се свързва с родовите корени, с първоизточника. Ето защо е добре да обърнете внимание на всичко, което е свързано със семейството и неговите традиции. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Не се препоръчва уединение. Ако се разстроите от нещо - няма значение. Неприятното усещане скоро ще премине, след известно време напълно ще забравите за случилото се.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 декември

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Следва 11 лунен ден от 14:20ч на 14 декември до 14:43ч на 15 декември

Един от най-силните енергийни дни. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности и съзидание. Не проявявайте лекомислие. Избягвайте да предприемате рисковани дейности. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

Слънчев календар - 29 слънчев ден - Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Препоръчва се четене на мъдпи книги, учене, предаване на опит и знания. Може да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили.

Астро-аспекти:

Луна тригон Меркурий

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3252 0

Свързани новини

Водещи новини