Това е период на дисхармония

  • 12 декември 2021 06:00

  • 7439
  • 0
Това е период на дисхармония
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 10:12ч на 14 декември

Когато Луната преминава през знака Овен, хората получават енергията на този знак. Всеки човек има способността да регулира такъв прилив на енергия, който може да бъде както положителен, така и отрицателен. С други думи, Луната в Овен психологически „добавя масло в огъня“. Ситуация, която на пръв поглед изглежда извън контрол, може изведнъж да се разреши във ваша полза. Не планирайте да спите дълго сутринта или да лежите в леглото си. Това е време за действия, така че опитайте се да се възползвате максимално и да използвате необикновения прилив на енергия, като започнете, да речем, нещо, което сте отлагате дълго време. Фокусирайте се върху онези въпроси, които изискват допълнително внимание. Тъй като животът, когато Луната е в Овен, е интензивен, трябва да се помни, че получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно биват наранени. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Струва му се, че всеки, с когото общува, иска да го обиди. Опитайте се сами да не произнасяте обидни думи, тъй като връзките, разрушени по това време, са трудни за възстановяване. Това важи особено за телефонните разговори. Понякога хората по време на Луната в Овен стават много избухливи. По-добре е да стоите настрана от тях.

Седмичен хороскоп от 6 до 12 декември

Уязвима е главата и всичко по нея. Не се препоръчва да правите или вадите зъби, да се пробиват уши или други манипулации.

Лунен календар – продължава 8 лунен ден до 13:39ч.

Следва 9 лунен ден от 13:39ч на 12 декември до 13:59ч на 13 декември

Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл. Време на енергиен обрат. Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Опасен ден, неговата енергия има изключително негативен ефект върху човек. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Трябва да устоите на негативността и провокациите на деня, да победите слабостите и пороците си, да приемете уроците от живота, да преминете всички тестове достойно. Много опасен ден, изпълнен с негативизъм, провокации и измама. На този ден е много важно да се държите сдържано, разумно, с повишено внимание. 

Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото - физически и ментално. Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли.

Хороскоп за декември

В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Денят не е подходящ за първа среща. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. После често ще се питате: ”Това сън ли беше или реалност”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Слънчев календар - 27 слънчев ден - На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Молете се за своите близки, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.

Астро-аспекти:

Слънце квадратура Нептун

Луна секстил Сатурн

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7439 0

Водещи новини