Нещата трябва да стават плавно, без бързане

  • 09 декември 2021 06:07

  • 3202
  • 0
Нещата трябва да стават плавно, без бързане
© Pixabay

Луната е на празен ход от 12:01ч до 16:54ч. - В този период нищо важни не предприемайте, не купувайте.

Луната е в знак Водолей до 16:54ч на 9 декември

Нараства интересът към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят като вашите интереси. Не допускайте никого вътре в душата си.

Грижа за кожата – Противопоказни са всякакви сериозни процедури за грижа за кожата - дълбок пилинг, апаратна козметика, пластична хирургия. Подходящо е за антистресови маски, билкови отвари, маникюр, педикюр.

Във фитнеса се препоръчват само общоукрепващи упражнения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените, очите, нервната система.

В 16:54ч Луната преминава в знак Риби.

Лунен календар – продължава 5 лунен ден до 12:26ч.

Следва 6 лунен ден от 12:26ч на 9 декември до 12:54ч на 10 декември

Символ на лунният ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете, възможност да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. И в християнството символизира добър живот и аскетизъм. На този ден се приветства смирението, способността да се приеме света такъв, какъвто е и в никакъв случай да не му се противопоставяме. Препоръчително е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Шестият лунен ден е за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Счита се за успешен и позитивен ден. Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Всичко може да бъде успешно, ако се съблюдават няколко правила, главното от които е максимално умиротворение, спокойствие и хармония в душата.

Денят е спокоен и мирен. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж.

Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Днес е много подходящо за работа с енергиите. Полезно е да се практикува йога, медитация. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики.

Секс - В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Наблегнете повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от сложни техники.

Седмичен хороскоп от 6 до 12 декември

Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Слънчев календар - 24 слънчев ден - Много труден и критичен ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Необходимо е да се прояви повече бдителност и предпазливост. Денят е посветен на пост и молитва. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги. Добре е да се направи изчистване организма и тялото.

Астро-аспекти:

Луната съвпад Юпитер

Луната квадратура Марс

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3202 0

Свързани новини

Водещи новини