Избягвайте всяка активност, прибързаност, суета

  • 29 ноември 2021 06:04

  • 3089
  • 0
Избягвайте всяка активност, прибързаност, суета
© Pixabay

Луната е в знак Дева и на празен ход до 10:56ч, след което преминава във въздушният знак Везни.

Хората стават по-миролюбиви, по-малко възникват караници и са особено чувствителни към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Посредничеството на приятели, роднини, а също и техните съвети могат да бъдат твърде ефективни. Може да се намерят нови решения на стари проблеми. Лесно се постигат компромиси. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност.

Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар – 25 лунен ден от 01:18ч на 29 ноември до 02:29ч на 30 ноември

Символ на този ден са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Девиз на деня е “Бързай бавно”. Днес ще успее само този, който не бърза. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но е добре да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо.

Вашият тънък, душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Ден на енергиен подем

Бързият секс сега не се препоръчва. Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Слънчев календар - 14 слънчев ден - Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да си спомните за предците си и да отправите молитва за тези, които са напуснали този свят, да им запалите свещ. Хубаво е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага.

По-важни аспекти:

Марс тригон Нептун

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3089 0

Свързани новини

Водещи новини