Добър период за синхронизиране на интересите

  • 24 ноември 2021 07:02

  • 2387
  • 0
Добър период за синхронизиране на интересите
© Pixabay

Луната е в знак Рак и от 07:47ч до 18:00ч се движи на празен ход.

В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

Ден, в който "мълчанието е злато"

Човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции. По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от стомах и черен дроб е възможно обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка храна.

Луната влиза в знак Лъв в 18:00ч. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът.

Лунен календар – Продължава 20 лунен ден до 20:52ч на 24 ноември

Ден за алхимия на духа. Символна този ден е орела. Един от най-мистичните дни, в които можем да бъдем осенени от Божествена тайна. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение.

Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения. Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околният свят. Вярвайте, надявайте се, смейте се и ще получите това, което искате, без никакви пречки отвън.

Денят е изпълнен с положителна енергия и добри вибрации. Чудесно време за комуникация, развиване на отношения и укрепване на връзките. Въпреки това, ако възникнат кавги и конфликти сега, трябва да се потушават още в зародиш, иначе може да преминат в продължителна „война“. Помнете, че хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Добър период за възстановяване на семейната хармония, за синхронизиране на интересите. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

В 20 лунен ден е уязвим стомаха, затова е полезно гладуването. Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Сънищата са непосредствено свързани с конфликта между вашата личност и обществото. Това могат да бъдат родители, деца, партньор, колеги и други. Анализирайки символите в съня си, трябва да намерите отговор на един прост въпрос: какво да направите, за да постигнете хармония между себе си и света.

Следва 21 лунен ден от 20:52ч на 24 ноември до 21:55ч на 25 ноември

Слънчев календар - 9 слънчев ден – Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Полезно е да се ходи пеша. Дългосрочни покупки – в никакъв случай. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа.

По-важни аспекти:

Меркурий влиза в знак Стрелец

Луна тригон с Меркурий

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2387 0

Свързани новини

Водещи новини