Меркурий опозиция Уран – внимание!

  • 13 ноември 2021 14:00

  • 1237
  • 0
Меркурий опозиция Уран – внимание!
©

Меркурий се противопоставя на Уран на 13 ноември, предизвиквайки умствено напрежение, неправилна комуникация, промени в ума или плановете и съпротива срещу идеи. Можем да влизаме в конфронтация или противоречия.

Нервното напрежение е почти осезаемо, така че не е изненадващо, че през този интервал всички могат да се нервни и раздразнителни, засегнати от реакциите на другите към отношението и събитията.

Меркурий в опозиция с Уран - непрактични идеи, нервност, раздразнителност и неочаквани прекъсвания са само част от изненадите, с които ще трябва да се справите днес. Комуникацията може да тръгне в напълно грешна посока и се очакват разногласия с другите и затова не е време, в което трябва да излагате собствените си аргументи и виждания. Избягвайте да взимате решения, за които може да съжалявате по-късно.

Упоритата работа по взискателни проекти може да доведе до неочаквани проблеми, така че трябва да спазвате определен ритъм и темпо по време на работа. Внимавайте с изявленията, защото е почти сигурно, че скоро ще трябва да ги промените. Бъдете по-гъвкави, защото обстоятелствата ще изискват вашата своевременна реакция.

Ставаме по-импулсивни и неорганизирани, непрактични. Плановете за пътуване подлежат на промяна, като при шофиране се изисква повишено внимание, тъй като поради разсеяност, нервност и нетърпение са възможни непредвидени ситуации.

Под въздействието на тази опозиция е и способността да се мисли по много оригинален начин. Аспектът обаче може да доведе до нови прозрения, ако сме отворени към тях. Необичайни прозрения могат да се случат сега или да пристигнат изненадващи новини, които да преобърнат възприятието ни за дадена ситуация.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1237 0

Водещи новини